Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

preamplificator chitara bas

Vizitator dragu_tatii

Postări Recomandate

Vizitator dragu_tatii

Va salutSe pare ca imi va fi desfiinta contul (si nu vreau) asa ca am decis sa fac si eu ceva ca sa nu postez aiurea (si sa nu imi pierd contul), probabil muti asa vor face (sa posteze aiurea)Bun ...... atasez schema si as vrea sa propuneti o solutie mai buna decat cea pe care o propun eu.Ideea e ca vreau sa fac un cub de chitara bas mai ieftin decat ce se gaseste in comert (cea mai ieftina e 1000 RON la magazinul Muzica)[attachment=0]schema preamp.gif[/attachment]Pacat ca nu pot atasa si extenii .wmf ca as fi pus si cablajul la asa ceva ....... dar daca vrea cineva ..... voi gasi eu o solutie.Sper sa va fi fost de folos Cu stimaAlexandru

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

2

Top autori în acest subiect

• zal

zal 2 postări

Schema pare sa fie ptr chitara solo, dupa corectii, dar in principiu merg si asa. De ce nu copiezi partea de intrare si corectiile de la un amplif pe lampi Ampeg, Marshall, etc, ca sint destule pe net. La sfirsit adaugi un etaj final la alegere, pe trz sau cu integrat.

Link spre comentariu
Vizitator dragu_tatii

Va salutScuzati postarea aiurea, mai greseste omul, initial aici am vrut sa postez dar citind la sectiunea amplificatoare .....Zal ....... as face eu ceva ........ dar nu am nici o schema de la marshal sau ampeg ...... si google e plin de magazine care vand asa ceva......... mai caut....Cu stima ()

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări