Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplif cu LM1875

Postări Recomandate

• Răspunsuri 81
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Daca ampliful se va folosi la forja continua s-ar putea sa apara unele probleme daca rezistenta e de 1/8W. Pe muzica va fi totul ok. Dar cum e loc destul pe cablaj se pot pune 2 rezistente de 47kohmi in paralel sau daca vreti sa fiti f precisi, sa pastrati valoarea, 33K in paralel cu 68k.Disiparea se va imparti suficient de bine cat sa nu fie probleme.Desi, parca tot mai bine ar sta una de 1/4, simplu si la obiect!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

2x26,5V curent alternativ si o infasurare de 17V curent alternativ. Traf-ul are aprox. 7 cm inaltime si 5-6 cm diametru, este intr-un cilindru metalic, la interior acoperit cu rasina epoxidica. Ca sa-l desfac, presupune distrugerea transformatorului. Traf-ul provine dintr-un amplituner AIWA de 2x25 W cu tranzistori, fabricat prin anul 1984-1985. Pentru LM 3886 nu am incinte asa mari si 15-20 W mie i-mi sunt suficienti. Multumesc. Acesta a fost amplitunerul:

post-46864-139829364896_thumb.jpg

Link spre comentariu

Am vazut ca la intrare ai respectat schema din catalogul LM-ului, cu exceptia rezistentei de 18K, tu ai pus 22K. Daca in loc de 1K pun o rezistenta mai mare sa zic de 2K,atunci i-mi limiteaza mai mult semnalul de intrare si va trebui sa maresc volumul din sursa de semnal ce urmeaza a fi amplificata, sau sa respect schema postata de tine? (Te rog sa ma corectezi daca bat campii.) Daca este asa, atunci comand integratele si ma apuc de lucru. (Mai am de terminat selectorul de surse si partea de afisaj). Mii de multumiri !

Link spre comentariu

Divizorul rezistiv trebuie montat în faţa condensatorului de intrare. Cel mai simplu e să conectaţi o rezistenţă în serie cu potenţiometrul de volum, pe capătul în care intră semnalul. Nu recomand să micşoraţi reacţia pentru că devine instabil în jurul unui gain de 12-13dB şi începe să oscileze.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări