Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplif cu LM1875

Postări Recomandate

Cam asa ar veni in carcasa. Profilul de aluminiu va fi capacul (si fata) deci fata de cum se vede in poza, vine totul intors invers. M-am grabit ca berbecul si am taiat cam ingust profilul, mai mergeau cativa cm in plus. In profil insa era deja data o gaura care era perfecta pt potentiometru si am zis sa o folosesc pe aia (e destul de gros profilul si nu am burghiu pt metal atat de gros cat pt un potentiometru), asa ca am luat-o drept centru cand am taiat, astfel incat sa-mi vina potentiometrul fix in centru. Pana la urma tot m-am inghesuit ca-ntr-o conserva.Am izolat radiatorul sub primul modul, am pus si un distantier de plastic astfel incat sa nu faca vreun scurt, radiatorul mai mic pe care vin fixate modulele l-am fixat cu un surub de profilul de aluminiu, o sa pun si pasta termo intre LM-uri si radiatorul mic, iar modulele le voi fixa cumva de lateralul din lemn ca sa nu penduleze in carcasa si eventual sa strambe pinii integratului.As putea sa fixez LM-urile direct de profilul de aluminiu - ar fi evident mai comod si mai eficient dpdv al racirii, dar as avea 2 suruburi chiar in mijlocului carcasei, sus, la vedere.Sa vad cum fixez potentiometrul de fata, pt ca nu ajunge filetul pana in partea cealalta. Fie fac un suport metalic pe care sa-l fixez in suruburi cumva, fie il lipesc ca ciobanu' cu Poxipol si gata :d

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 81
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 2 luni mai târziu...
  • 11 luni mai târziu...
  • 8 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări