claudio Postat Iunie 21, 2008 Partajează Postat Iunie 21, 2008 M-ar interesa si pe mine ceva unealta cu ajutorul careia sa pot sa prind un cablaj si sa-l manevrez, ca si o menghina, dar care sa o pot roti, si care sa poata sa prinda si cablaje mai lungi, de exemplu 30 cm. Link spre comentariu
wingless Postat Iunie 22, 2008 Partajează Postat Iunie 22, 2008 Cam asa ceva? http://constructor.bg/shop/images/3hand_b.gif Alta poza http://ecx.images-amazon.com/images/I/3 ... AA250_.jpg Gasesti la un pret de genu 10..20 lei daca esti din Bucuresti pe Maica Domnului sau probabil si in multe alte magazine Link spre comentariu
tiptronic Postat Iunie 22, 2008 Partajează Postat Iunie 22, 2008 Cauta si aici:viewtopic.php?f=66&t=25040&start=15&st=0&sk=t&sd=a Link spre comentariu
MifTy Postat Iunie 28, 2008 Partajează Postat Iunie 28, 2008 d'aia am eu, marime mica, si ma enerveaza la culme!!! nu e buna decat la placute relativ mici, si la lipit mufe pe cabluri... dar ar fi o idee sa mai iau una, aceeasi marime, si sa le folosesc simultan... insa ar trebui marita stabilitatea... mai buna ar fi asta!!! insa n-am nici cea mai mica idee de dimensiuni, sau, eventual, de pret... Link spre comentariu
tiptronic Postat Iunie 28, 2008 Partajează Postat Iunie 28, 2008 In topicul meu se afla si datele de contact ale persoanei care le executa. Link spre comentariu
gogoo Postat Iunie 28, 2008 Partajează Postat Iunie 28, 2008 Tipronic cel ce facea suporturile de bormasina,vindea chestii dastea in targ la vitan ? Link spre comentariu
tiptronic Postat Iunie 28, 2008 Partajează Postat Iunie 28, 2008 Eu l-am cunoscut in targul din Militari, Timisoarei colt cu Valea Cascadelor. Nu stiu daca merge si in Vitan, e posibil totusi. Link spre comentariu
gogoo Postat Iunie 28, 2008 Partajează Postat Iunie 28, 2008 Sistemul suportului seamana prea mult cu al tau, si lucratura si materialele.:DApp cat ai dat pe suport ?eu am dat 700. Link spre comentariu
tiptronic Postat Iunie 28, 2008 Partajează Postat Iunie 28, 2008 Anul trecut le-am luat, am dat 60 lei pe suportul de bormasina si 40 pe suportul de placi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum