claudio Postat Iunie 21, 2008 Partajează Postat Iunie 21, 2008 M-am interesa un alimentator care se alimenteaza la 220V si sa am la iesire 5V si 5A, precum si o varianta de iesire de 12V si 3A.Daca stiti ceva magazin (online) de unde se poate cumpara. Sau eventual o schema, care sa aiba componente usor de procurat si sa fie usor de construit. Vreau sa adaug ca am nevoie de vreo 10-20 bucati si vreau ceva profesional. Link spre comentariu
petre_s Postat Iunie 21, 2008 Partajează Postat Iunie 21, 2008 am vazut eu pe un site surse gen alimentator laptop pe o plaja mare de tensiune si curent. o sa-ti dau linkul pe privat sa nu se considere reclama...acuma.... mie mi s-au parut chinezarii, (sunt si f ieftine) daca iti cumperi sa imi zici si mie cum sunt. Link spre comentariu
claudio Postat Iunie 21, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2008 am cautat si eu pe net alimentator laptop dar am gasit de la 1mil in suspe linkul care mi l-ai dat am gasit exact ceea ce am nevoie. preturile sunt ok.o sa cumpar in curand si o sa-mi spun pararea.mersi Link spre comentariu
mrt Postat Iunie 21, 2008 Partajează Postat Iunie 21, 2008 Depinde cat de mare vrei sa fie : ia surse de PC-uri vechi ( de 100 - 300 VA ) care au astfel de iesiri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum