Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programator dsPIC

Postări Recomandate

Stie cineva unde pot gasi o schema pentru a putea programa familia dspic?Am cautat pe google, dar n-am gasit decat variantele comerciale. Aproape toate sunt pe USB :roll: , nimeni nu da nici o schema :( Ideea este ca uC suporta ICSP, deci metoda de scriere nu poate sa difere prea mult. Orice sugestie este binevenita.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

eu folosesc jdm + ic-prog. ic-prog nu are dsPic printre circuitele suportate, si nici nu am gasit vreun soft (free) care sa stie sa programeze asa ceva cu programator facut acasa.cred ca ar fi bine sa arunci o privire peste niste datasheet-urile de la dspic sau macar peste brosura scoasa de microchip pt a te convinge ca merita.

Link spre comentariu

Apropos de icd2: am hotarat sa trec shi eu de la icd1 la icd2. Am facut schema, am programat 877A cu bootloaderul dat de microchip, bl**.hex, dar nu merge, mplab 7.01 nu reusheste sa incarce sistemul de operare in pic (pe serial). Daca atzi mai avut astfel de probleme mi-ar pare bine daca mi-atzi da shi mie un bootloader sa merga pe 876A ori 877A. Multzumesc de pe*acuma.

Link spre comentariu

merci bogdamnAm incercat shi bl010101.hex, trimis de microchip cu mplab, dar nu merge. Eu nu am decat 876A sau 877A, iar in shema este 876 sau 877, astfel incat cred ca aici este hiba. Am citit pe alte forumuri despre icd2, am incercat cu toate bootloaderurile posibile, dar nu merge. Shtiind ca era o problema de genul asta cu ICD1, pe care nu puteai modifica firmwarele decat deca aveai 876 in ICD, ma intreb ce e de facut. ICD2 shi-a facut cineva pe forumul asta?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări