Vizitator remav Postat Iunie 21, 2008 Partajează Postat Iunie 21, 2008 Buna, stie cineva cum sa fac o resoftare la un PNA? Am un PNA din Austria PROVISION si are doar 2 harti in el si meniul in lb germana. Am vre-o sansa sa-l invat romana? Plus sa am hartile full europa? Harti am tot gasit pe net, pt I-go si inca una, dar nu pot sa le instalez, plus ca vreau sa ii schimb interfata. Ma poate ajuta cineva? merci. Link spre comentariu
YO9IBC Postat Iunie 21, 2008 Partajează Postat Iunie 21, 2008 Buna, stie cineva cum sa fac o resoftare la un PNA? Am un PNA din Austria PROVISION si are doar 2 harti in el si meniul in lb germana. Am vre-o sansa sa-l invat romana? Plus sa am hartile full europa? Harti am tot gasit pe net, pt I-go si inca una, dar nu pot sa le instalez, plus ca vreau sa ii schimb interfata. Ma poate ajuta cineva? merci.Ce soft ai pe el? Link spre comentariu
YO9IBC Postat Iunie 21, 2008 Partajează Postat Iunie 21, 2008 Poti pune o poza cu el? Link spre comentariu
Vizitator remav Postat Iunie 21, 2008 Partajează Postat Iunie 21, 2008 Poti pune o poza cu el?da, dar momentan nu il am la indemana, am sa revin, softul este un win ce 3.2 parca, am sa revin cu detalii, merci. Link spre comentariu
Vizitator remav Postat Iunie 21, 2008 Partajează Postat Iunie 21, 2008 Poti pune o poza cu el?da, dar momentan nu il am la indemana, am sa revin, softul este un win ce 3.2 parca, am sa revin cu detalii, merci.imi cer scuze pt poza ca nu e f clara. cred ca softul de navigatie e Destinator. am inteles ca ar merge si I-go, dar nu stiu cum sa-l pun. deci PNA-ul este un PROVISION CNS1200 si mai scrie pe el win CE net 4.2 core. cam atat stiu despre el. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum