Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

decodare motorola mpx200

niku_dj

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niku_dj

5

• djdansmart

4

• MihaiGSM

1

DA se poate face si free..daca vrei sa te joci cu el iti dau ce ai nevoie..!

ai putea sa mi le trimiti pe mail sau sa le postezi aici in cazul in care mai sunt si altii interesati...si inca ceva.... am inteles ca variantele astea mai ciudate de telefoane is mai sensibile si exista posibilitatea sa strici ceva componente hard daca e ceva in neregula cu softul... e adevarat?
Link spre comentariu

DA se poate face si free..daca vrei sa te joci cu el iti dau ce ai nevoie..!

ai putea sa mi le trimiti pe mail sau sa le postezi aici in cazul in care mai sunt si altii interesati...si inca ceva.... am inteles ca variantele astea mai ciudate de telefoane is mai sensibile si exista posibilitatea sa strici ceva componente hard daca e ceva in neregula cu softul... e adevarat?
NU nu este adevarat..nu poti defecta ceva hardware din cauza software!! Poate nu ai inteles tu bine..!Maine o sa urc pe un server fisierele si o sa pun linkul aici! Bafta!
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

djdansmart nu ai mai postat nimica in legatura cu softul ala pt mpx200

il mai ai?

daca se poate pune in pachet si ceva indicatii

din cate am citit pe diferite forumuri ii destul de usor sa il instalezi, numai ca trebuie si decodat dupa ce instalezi windows mobile... ceea ce am inteles ca se face asemanator cu instalatul de win...

tot ce ii nevoie ii mai mare de 10 mega?

daca nu, poti sa mi le trimiti pe mail si le bag eu pe site

mail: [email protected]

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

O sa pun (sper sa nu uit) tot ceea ce este nevoie pt decodarea MPX! Bafta!

djdansmart,scuza-ma ca te tot pistonez atata, dar am nevoie de softurile alea pentru ca nu am gasit nicaieri ceva concret.pe unde am mai cautat ori erau scoase linkurile ori erau virusate..... si tot asa...nu uita terog!
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări