victor_andrey Postat Iunie 20, 2008 Partajează Postat Iunie 20, 2008 am un hex care il scriu in pic16f84f poate cineva sa inteleaga ce face si daca da daca poate fi modificat?.... Link spre comentariu
vsurducan Postat Iunie 21, 2008 Partajează Postat Iunie 21, 2008 am un hex care il scriu in pic16f84f poate cineva sa inteleaga ce face si daca da daca poate fi modificat?....Hex-ul este codul obiect, cel care rezulta din codul sursa in urma compilarii. Daca vrei sa inteleaga cineva ce face un hex, si apoi sa-ti modifice hex-ul fara sa furnizezi sursele trebuie sa-l platesti al naibii de bine sau sa fie un entuziast bolnav cu capul. Codurile scrise pentru PIC16F84 sunt bune doar pentru uz didactic ca sa inveti despre ce este vorba si apoi sa portezi codul pe un PIC modern (si mai ieftin de 2-3 ori). Link spre comentariu
nicul Postat Iunie 21, 2008 Partajează Postat Iunie 21, 2008 @vsurducan - cartea aia cu pic-urile, de unde se poate descarca ? se poate plati prin paypal ? Link spre comentariu
puiu Postat Iunie 23, 2008 Partajează Postat Iunie 23, 2008 1.Vezi ca s-a raspuns la intrebarea respetiva la sectiunea Cartea "Microcontrolere pt. toti". Link spre comentariu
razvan_3001 Postat Iunie 25, 2008 Partajează Postat Iunie 25, 2008 sal am un CI cu 40 pini +B8512 dedesupt scrie 4230615 (un ceas auto) ma interesaza cofiguratia IC daca pot folosi IC in tandem cu 74141 (ceas tub nixie)multumesc *** cred ca este un controler ................ma rog Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum