Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator 6x35W cu LM4781 si microcontroller

Vizitator microjean

Postări Recomandate

Vizitator microjean

Daca nu aveam programator nu ma hazardam la asa ceva. Schema pare complicata dar ea e rezulatatul a catorva ani de experimente pe diverse versiuni care au fost imbunatatite pe parcurs.

Despre succes si atata munca pot spune ca insasi construirea ei este un suces. Pentru mine e o placere care incepe de la lipirea pieselor si se termina cu programarea controllerului.

Puteam foarte simplu sa cumpar un sistem 5.1 nou-nout care avea si tuner radio si in plus decodare Dolby si altele, dar ma privam de placerea de a-l face eu.

In sfarsit am ajuns la versiunea finala, pcb-ul e deja la fabricant. Am adaugat un decodor de switch rotativ care inlocuieste tastele up-down si am o idee de carcasa de lemn, cu capac rabatabil actionat de un motor (stiti cutiile acelea pentru tinut painea pe care le vand ungurii in piata).

Schema e pe site http://microjean.go.ro cu ultimele actualizari.

Toate cele bune!

microJean

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ghettoman

5

• niq_ro

3

• habarnam

3

• GigiZ

2

Top autori în acest subiect

403 ForbiddenYou must supply a local referer to get URL '/shoot1.jpg' from this server. iam dat 10 clickuri dupa albastrirea adresei si dupaia 10 refreshuri...shi tot nimic :?

Link spre comentariu

403 ForbiddenYou must supply a local referer to get URL '/shoot1.jpg' from this server. iam dat 10 clickuri dupa albastrirea adresei si dupaia 10 refreshuri...shi tot nimic :?

dupa ce se deschide fereastra aia cu 403 Forbidden mai deschizi o pagina goala, si coopiezi adresa din cea cu accesul interzis si o pui in fereastra a noua :wink:
Link spre comentariu

merci niq_ro...chestia cum ai zis tu a a mers dupa 3 refreshuri..acuma privind pozele.....ala e calculator :lol: :lol: :lol: jdemii de cipuri ....oricum pcb e superb.....unde lai facut?

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări