Vizitator fluxxx Postat Iunie 19, 2008 Partajează Postat Iunie 19, 2008 :smt006 vreau sa cumpar un NAD C 325, din cate am auzit e destul de laudat dar nu sunt convins cu puterea reala pe care o scoate...eu ash vrea sa scoata macar 2X100W reali in 8 ohmi ..pls care poate sa ma ajute..sa imi zica dak se merita sa il cumpar, dak e asha de puternic sau ...alte variante de amp ...shi ink ceva:)) 2x100W = 200W? watii se aduna sau nu ? thx :prayer: Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iunie 19, 2008 Partajează Postat Iunie 19, 2008 Salut!Am ascultat acest amplificator si se aude destul de bine pentru banii lui, dar trebuie sa ai si boxe si sursa cu care sa il imperechezi. Niste exemple bune de boxe care merg cu el ar fi Wharfedale sau Monitor Audio.Nu inteleg de ce vrei macar 100W. Puterea e relativa si nu spune cat de tare(nici atat cat de bine) se va auzi un sistem audio. De exemplu daca ai niste boxe cu spl de 87 dB/W/m va trebui sa pompezi in ele de patru ori mai multa putere ca sa se auda la fel de tare ca unele de 93 dB/W/m. Dar cel mai important aspect este ca nu volumul la care se aude un sistem spune si cat de bine se aude cu alte cuvinte daca o boxa are sensibilitate mai mare nu inseamna ca se aude mai fidel. Acest amplificator este un amplificator destinat auditiilor in casa si nu este pentru petreceri sau cluburi. Si ca sa iti raspund la intrebare, da are acesta putere(aproximativ).2X100W inseamna ca are 100W pe canal fiind un amplificator stereo. Link spre comentariu
Vizitator fluxxx Postat Iunie 19, 2008 Partajează Postat Iunie 19, 2008 Am ascultat acest amplificator si se aude destul de bine pentru banii lui ...bine inseamna ca se aude tare sau te referi la calitate...eu nu urmaresc neaparat calitatea sunetului ..dar vreau sa aud un sunet puternic shi nu neaparat pt cluburi, oricum sursa o sa fie un PC iar ca difuzoare ma gandeam la Monitor Audio BR5 sau Magnat 880 :smt012 Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iunie 19, 2008 Partajează Postat Iunie 19, 2008 Pai daca nu urmaresti calitatea, si vrei sa se auda foarte tare, ia-ti un sistem profesional care o sa te dea afara din casa si o sa iti dea sangele pe urechi! :smt003 Oricum daca asculti muzica foarte tare, chiar daca nu ti se pare, iti pierzi in timp din acuitatea auditiva.Se pare ca nu ai inteles ce ti-am explicat. Nu un amplificator sau o boxa se aude tare, ci combinatia lor. Cu alte cuvinte, pe anumite boxe un amplfiicator de 10W poate sa sune mai tare decat unul de 100W pe alte boxe.Revenind la subiect, acest amplificator merge bine cu Monitor Audio BR5 care sunt mai bune decat MM880 dupa parerea mea. Acest sistem suna suficient de tare cat sa zgudui casa, daca asta vrei, dar are si ceva rafinament, deci se merita(sa stii ca in timp iti mai schimbi gusturile mai ales daca esti foarte tanar). Daca il iei, iti sugerez sa iti iei si un CD-player in timp. Link spre comentariu
Vizitator fluxxx Postat Iunie 19, 2008 Partajează Postat Iunie 19, 2008 :smt003 super tare mc pt raspuns ..mi-a fost de mare ajutor ;) oricum dak mai are cineva o parere despre NAD C325 ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum