GooD of BaSS Postat Iunie 19, 2008 Partajează Postat Iunie 19, 2008 dupa cum spune si titlul topicului daca stiti cam la cati watti sunt rezistentele micute , cred ca smd se numesc ,cele amplasate pe spatele cablajelor,cred ca m-am exprimat corect . Eu as vrea sa le folosesc la un amplioficator de mare putere in locul celor de 1/4 de watt recomandate shemei respective,vreau sa apelez la acest lucru pt ca am f putin loc in carcasa amplif si trebuie facut cablajul cat mai mic multumesc Link spre comentariu
zal Postat Iunie 19, 2008 Partajează Postat Iunie 19, 2008 Depinde de marime, intre 1/10W si 1/4W, dar mai bine cauti documentatie pe net. Link spre comentariu
GooD of BaSS Postat Iunie 20, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2008 pai at dupa ce imi pot da seama de cati W sunt ca tote pe care le-am vazut eu pana acum sunt la fel si nu scrie pe ele decat valoarea ( 3 cifre) Link spre comentariu
mircea888 Postat Iunie 20, 2008 Partajează Postat Iunie 20, 2008 se aproximeaza cat de cat, da oricum astea chinezesti nu pot disipa nici jumate cat scrie pe ele deci oricum trebuie sa pui mai mare decat ar trebui teoretic. da dimensiunile fizice ale rezistorilor.Bafta. Link spre comentariu
d2134 Postat Iunie 20, 2008 Partajează Postat Iunie 20, 2008 http://www.panasonic.com/industrial/components/pdf/AOA0000CE1.pdf Link spre comentariu
GooD of BaSS Postat Iunie 23, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2008 ms frumos d2134 asta m-a cam lamurit :supz: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum