Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cresterea curentului de la 80 ma la 160ma

Vizitator cocotm

Postări Recomandate

Vizitator cocotm

Chiar astazi am incercat sa testez ce mi-ai spus.Am cumparat cateva inversoare CD4069 dar curentul tot nu depaseste 80mA.Nu stiu ce a-si mai putea incerca decat sa inlocuiesc TLC-urile.Asta inseamna fff multa munca....Mai are cineva vreo idee?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mrt

11

• Dr.L

6

• d2134

3

• EmyRulz

1

Top autori în acest subiect

Sfatul meu este ca nu o sa poti

ia uite ce scrie in pdf

Also, the device incorporates the output voltage monitor (OVM) used for LED open detection

(LOD) by monitoring the constant current output.

Moreover, the device incorporates watchdog time (WDT) circuitry, which turns the constant current output off when a scan signal is stopped at the dynamic scanning operation,

and thermal shutdown (TSD) circuitry, which turns the constant current output off when the junction temperature exceeds the limit.

adica este mult prea greu sa pacalesti integratul sa functioneze cu doar citeva piese

Link spre comentariu
Vizitator cocotm

Asa este.Ai dreptate.Astazi am reusit sa maresc curentul dar dupa cateva secunde scade iar la 80mA.Si in plus LED-urile stau tot timpul aprinse si nu pot fi comandate.Ideea este ca trebuie sa inlocuiesc aceste chipuri(TLC5904) cu altele care trebuie sa aiba 16 iesiri(si cu 8 e ok), minim 160mA, 21V, pe fiecare iesire si 16 biti.Si gray scale 256 levels.Am tot incercat sa gasesc ceva cu aceste caracteristici si nu am gasit.Ma poate ajuta cineva?

Link spre comentariu

adica pui ledurile 4 cate 4 in paralel,nu 8 cum ai acumdaca nu se poate,incearca sa pui integratele in paralel(iesirile,printr-o rezistenta mica,1 ohm sau asemanator)

Link spre comentariu
Vizitator cocotm

adica pui ledurile 4 cate 4 in paralel,nu 8 cum ai acumdaca nu se poate,incearca sa pui integratele in paralel(iesirile,printr-o rezistenta mica,1 ohm sau asemanator)

Am resit sa cresc curentul cam pana la 100-110mA.Problema este ca LED-urile stau tot timpul aprinse indiferent de semnalul pe care il dau.Chiar si daca nu am semnal ele sunt tot aprinse.
Link spre comentariu

Am resit sa cresc curentul cam pana la 100-110mA.Problema este ca LED-urile stau tot timpul aprinse indiferent de semnalul pe care il dau.Chiar si daca nu am semnal ele sunt tot aprinse.

:smt005 Pai, asa poti sa cresti curentul si peste un amper...Scuze! nu vreau sa rid de necazul altuia, vreau doar sa spun ca problema nu este asa de simpla, ba chiar nu e deloc simpla.
Link spre comentariu
Vizitator cocotm

Pai daca era simplu nu apelam la nimeni.Singura solutie este sa schimb chipurile, adica sa creez alte placute.E foarte greu.Am crezut ca pot sa "fentez" cumva si sa cresc curentul fara sa schimb cipurile.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări