cruela Postat Iunie 19, 2008 Partajează Postat Iunie 19, 2008 Intr-o zi in lipsa d ocupatie ma uitam pe binecunoscutul site de fisiere video, si din intamplare mi-a sarit in ochi un vu-metru sa zicem destul de aratos. Daca cineva mi-ar putea da o schema asemanatoare si schema pentru calbaj i-as fi foarte recunoscator.Dupa cum se prezinta nu i-i trebuie multe. Link spre comentariu
cosmin_h Postat Iunie 19, 2008 Partajează Postat Iunie 19, 2008 Cred ca asta doresti sa realizezi >>> viewtopic.php?f=14&t=28080&start=0 <<<< PS: Trebuia sa postezi in topicul scheme de VU-METRE (adica cel de deasupra, nu era necesar sa mai deschiziu unu :goodman: ) Link spre comentariu
cruela Postat Iunie 21, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2008 tot in legatura cu un vu-metru pana acum 3 luni imi mergea(tin sa mentionez ca il am in PC)si acum 2 zile iarasi am vrut sa il conectez si nu merge.se aprind primele 2 led-uri si in rest nimic. care ar fi solutia?Atasez schema vu-metrului...poate ma ajutati Link spre comentariu
Jimmy Postat Iunie 21, 2008 Partajează Postat Iunie 21, 2008 scuze ca iti deturnez topicu, da am vazut si io pe youtube un vumetru interesant: am incercat sa fac ce zic aia prin comenturi, adica am legat invertoru de la neon direct la iesirea de la amplif, printr-o dioda rapida, da nu iasa mare lucru. atasez un filmulet sa vedeti cum se comporta la mine : Link spre comentariu
cruela Postat Iunie 21, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2008 acela din filmuletul d p youtube arata grozav.poate daca ai lasa si tu numai un singur neon...sau 2 Link spre comentariu
Jimmy Postat Iunie 21, 2008 Partajează Postat Iunie 21, 2008 pai in cutiuta aia pe care scrie IESIRE e doar un neon, doar ca se aprinde de la jumatate :| Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 21, 2008 Partajează Postat Iunie 21, 2008 alea nu-s neoane,sunt lampi ccfl(cele din video sunt kit pt pc,iluminare interioara,etc)ccfl-urile se mai gasesc si in monitoarele lcd si in scannere,dar alea din lcd nu pot sa faca asa ceva,ca au stabilizare de curent+protectii,cu alelalte mergepoti incerca sa-l alimentezi dintr-o sursa variabila,sa vezi cum facenu merge legat direct la boxe :toimonster: ,fa un amplificator cu un singur trz de putere si gata(ca sa-l folosesti direct din semnalul de linie,foloseste un operational+trz) Link spre comentariu
Jimmy Postat Iunie 22, 2008 Partajează Postat Iunie 22, 2008 ma gandeam io ca nu-s neoane normale. l-am alimentat si din sursa variabila la inceput, se aprinde de pe la 2V dar slabut, si pe la 5V are intensitate normala. inauntru avea acumulator de 2.4V/1800mAh si un invertor care baga aprox 150V pe neon la inceput, iar neonu ii de 6W. am legat in loc de acumulatoru ala, iesirea de la un amplif cu TDA7294 cu o dioda rapida in serie, si functioneaza (nu vad de ce n-ar functiona). Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 22, 2008 Partajează Postat Iunie 22, 2008 sunt chestii diferite,lumineaza diferit :rolleyes: Link spre comentariu
cruela Postat August 27, 2008 Autor Partajează Postat August 27, 2008 si cu vu-metrul meu cum ramane?ca tot nu merge :(( Link spre comentariu
miron1947 Postat August 27, 2008 Partajează Postat August 27, 2008 si cu vu-metrul meu cum ramane?ca tot nu merge :((Dvs. nu ati postat o schema,este un prospect,verificati circuitul dupa foaia de catalog atasata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum