Vizitator Bradeanu Postat Iunie 19, 2008 Partajează Postat Iunie 19, 2008 Incerc sa scriu un Pic 16F84A cu un velleman P8084 - v111 dar cand incerc sa scriu picul imi da eroarea din imagine am inteles ca miar trebui un bootloder am cautat pe net nu gasesc delc quarzu este de 4Mhz Link spre comentariu
djdansmart Postat Iunie 19, 2008 Partajează Postat Iunie 19, 2008 16F84 nu e deloc pretentios la programare! Vezi daca ai tens de VPP pe pinul MCLR...tre sa ai vreo 13V parca..! Eu le programam cu un programator facut..si cu ICPROG! Link spre comentariu
Vizitator Bradeanu Postat Iunie 19, 2008 Partajează Postat Iunie 19, 2008 Microcontrolaru e PIC 16F84A dar programu e pt PIC 16F84 simplu nu stiu sa fie si de acolo problemaPS: am incercat cu mai multe programe de programare dar cu rezultate similare adica dadea erori Profu meu mia zis ca asi avea nevoie de un fisier bootloder care tre incarcat intai in pic si dupa aceea sal programez Link spre comentariu
bogdan_ Postat Iunie 19, 2008 Partajează Postat Iunie 19, 2008 da, dar bootloaderul este pentru cand vrei sa incarci programul nou pe seriala, si este pentru microcontrollere care suporta self programming, adica au memoria flash accesibila din program, si se paote scrie/citi la tensiunea la care functioneaza controllerul(5V de exemplu, nu 13).pentru F84 nu ai aceasta posibilitate, poti doar sa scrii direct programul printrun programator. Link spre comentariu
Vizitator Bradeanu Postat Iunie 19, 2008 Partajează Postat Iunie 19, 2008 deci am asa programu asta in pun asm am hexa si cand incerc sal scriu in pic imi da eroarea aiaApp is noob mare da va rog ajutatima ca am mare nevoie si nu gasesc pe nimeni sa ma poata ajuta si contracost si nimic nimeni nu se mai baga in asa ceva Link spre comentariu
Vizitator Bradeanu Postat Iunie 19, 2008 Partajează Postat Iunie 19, 2008 A si programatoru e pe serial si eu am nu am nici un serial folosesc un transformator de la USB la serial Link spre comentariu
bogdan_ Postat Iunie 19, 2008 Partajează Postat Iunie 19, 2008 pai aici poate fi problema.introduce intarziere adaptorul. sunt mici sansele sa il faci sa mearga bine.cauta un calculator cu seriala normala si incearca. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Iunie 19, 2008 Partajează Postat Iunie 19, 2008 sau ia-ti un Pickit2 pe USB :crazy: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum