Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programator pentru CodeVisionAvr

spinach

Postări Recomandate

Tot respectul ,Eu pina acuma am folosit ca programator TwinAvr ; a functionat foarte bine ; este incomod insa ca nu este recunoscut de CodeVisionAvr . STK 200 este un programator relativ simplu , dar nu stiu daca este recunoscut de CodeVisionAvr In poza anexata sint 2 STK200 ; care este bun ?Poate cei ce au experienta cu codevisionavr imi pot indica un programator ce functioneaza bine cu codevizionavr si este simplu. Se poate face echivalenta intre STK200 si Kanda STK200+ /500 (Kanda STK200+ /500 este trecut ca programator de utilizare directa ) Se poate fara sursa externa ? Se poate cu schema simpla fara CI ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• spinach

5

• danzup

4

Se alimenteaza din placa cu AVR ! deci din 5V de pe placa cu atmel ...cu ce sursa vrei tu .niciodata nu l-am alimentat din sursa calculatorului ! (?!!!)Eu folosesc un alimentator de 5V 2A universal (cu traf de retea ).

Link spre comentariu

1. Schema ta seamana cu schema pe care o anexez acum si care ar avea recomandare ca functioneaza cu CodeVisionAvr . Diferenta pe care o vad este ca in schema ta nu exista puntea la picioare 2-12 ale mufei LPT si are in plus conexiune la picior 17 . Care ar fi secretul ? Schema pe care am atasat-o are si indicatie de folosire cu Bascom AVR .2.Ce setari trebuie sa aibe portul LPT ?

Link spre comentariu

1. probabil programul respectiv face detectarea prezentei programatorului in portul paralel prin testarea acelor strapuri ...2 la mine merge cu portul paralel setat ca ecp + epp

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări