spinach Postat Iunie 18, 2008 Partajează Postat Iunie 18, 2008 Tot respectul ,Eu pina acuma am folosit ca programator TwinAvr ; a functionat foarte bine ; este incomod insa ca nu este recunoscut de CodeVisionAvr . STK 200 este un programator relativ simplu , dar nu stiu daca este recunoscut de CodeVisionAvr In poza anexata sint 2 STK200 ; care este bun ?Poate cei ce au experienta cu codevisionavr imi pot indica un programator ce functioneaza bine cu codevizionavr si este simplu. Se poate face echivalenta intre STK200 si Kanda STK200+ /500 (Kanda STK200+ /500 este trecut ca programator de utilizare directa ) Se poate fara sursa externa ? Se poate cu schema simpla fara CI ? Link spre comentariu
danzup Postat Iunie 19, 2008 Partajează Postat Iunie 19, 2008 Nu am lucrat niciodata cu CodeVisionAvr dar de 4 ani folosesc programatorul asta : http://www.qsl.net/zl1bpu/MICRO/ENV/AVRprog.gif cu Avr Studio si Bascom si merge perfect ( declarat ca STK200/STK300 port paralel ). Link spre comentariu
spinach Postat Iunie 19, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2008 Sursa externa ? Ce tensiune ? stabilizata ? Link spre comentariu
danzup Postat Iunie 19, 2008 Partajează Postat Iunie 19, 2008 Se alimenteaza din placa cu AVR ! deci din 5V de pe placa cu atmel ...cu ce sursa vrei tu .niciodata nu l-am alimentat din sursa calculatorului ! (?!!!)Eu folosesc un alimentator de 5V 2A universal (cu traf de retea ). Link spre comentariu
spinach Postat Iunie 19, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2008 Ce semnificatie are ledul ? Link spre comentariu
danzup Postat Iunie 20, 2008 Partajează Postat Iunie 20, 2008 Montezi un led pe placa avr-ului cu o rez fata de +VCC si se aprinde cand se programeaza avr-ul ; in restul timpului e stins. Link spre comentariu
spinach Postat Iunie 20, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2008 1. Schema ta seamana cu schema pe care o anexez acum si care ar avea recomandare ca functioneaza cu CodeVisionAvr . Diferenta pe care o vad este ca in schema ta nu exista puntea la picioare 2-12 ale mufei LPT si are in plus conexiune la picior 17 . Care ar fi secretul ? Schema pe care am atasat-o are si indicatie de folosire cu Bascom AVR .2.Ce setari trebuie sa aibe portul LPT ? Link spre comentariu
danzup Postat Iunie 21, 2008 Partajează Postat Iunie 21, 2008 1. probabil programul respectiv face detectarea prezentei programatorului in portul paralel prin testarea acelor strapuri ...2 la mine merge cu portul paralel setat ca ecp + epp Link spre comentariu
spinach Postat Iunie 22, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2008 Multumesc . Am sa realizez programatorul si am sa comunic rezultatul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum