nico_2010 Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Pentru a preintampina mesaje de genul invocate de voi TREBUIE sa montati o rezistenta de circa 10k intre MCLR si Vcc. Link spre comentariu
sonic11 Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Am renuntat la idee, am construit o clona de pickit 2 cu ajtorul domnului VDEC, caruia ii multumesc pentru ajutorul acordat Link spre comentariu
The_Reaper Postat Ianuarie 27, 2013 Partajează Postat Ianuarie 27, 2013 Salut, la programatorul acesta(http://www.bobtech.ro/proiecte/microcontrolere/2-bobprog-programator-icsp-pentru-microcontrolere-pic), se poate monta un adaptor pentru programare in afara circuitului?? Link spre comentariu
Mesterul Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 E vre-un coleg din Buzau care sa ma ajute sa programez un pic 16 lf874a ?pe programatorul meu nu merge(adelaida) si ponyprog ! Link spre comentariu
The_Reaper Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 E vre-un coleg din Buzau care sa ma ajute sa programez un pic 16 lf874a ?pe programatorul meu nu merge(adelaida) si ponyprog ! Si eu as vrea sa stiu, eu vreau sa programez un 16f877. Link spre comentariu
Mesterul Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 Am gasit !cand vrei..cauta-ma ! Link spre comentariu
Feretech Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Nu reusesc sa pun in functiune programatorul lui Suky, (Pickit2 clone) am facut toate interventile posibile (inductivitate schimbat, tranzistori) cablu USB scurtat dar fara efect.La mine cred ca Vpp nu este stabil in gol tensiunea este buna alta data este inferioara functionarii si apare mesajul No device found. Vad pe forum ca acelasi montaj este facut la kg pentru vanzare numai la mine nu vrea sa functioneze, nu ma pricep la programare dar vad ca un programator a devenit indispensabil unui laborator electronic.Nu am schimbat PIC18F2550 poate este defect...daca dau download Pickit2 operating systems totul decurge normal se incarca programul.Feretech Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Iulie 6, 2013 Partajează Postat Iulie 6, 2013 s-a intamplat ceva cu linku de nu mai este activ?as fi avut mare nevoie,am vazut ca este testat si as fi vrut sa-l fac pe acesta Link spre comentariu
adicontakt Postat Iulie 6, 2013 Partajează Postat Iulie 6, 2013 pt clona suky exista topic separat Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Iulie 7, 2013 Partajează Postat Iulie 7, 2013 nu la clona ma refeream ,ci la programatorul d-lui Bobtecth.siteul nu se deschide,zice,not found. Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Iulie 8, 2013 Partajează Postat Iulie 8, 2013 cica merge programate avr-uri cu pickit2 sa fie pe bune? http://dangerousprototypes.com/2010/04/07/program-your-avr-with-pickit2/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum