sofian Postat Noiembrie 11, 2010 Partajează Postat Noiembrie 11, 2010 Osccal nu exista la pic16f876a Link spre comentariu
INCEPATOR21 Postat Noiembrie 11, 2010 Partajează Postat Noiembrie 11, 2010 Osccal nu exista la pic16f876a chiar ma bucur. ms Link spre comentariu
electronunervos Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 vad programatoare low sau hight voltage, vad programatoare pe paralel sau pe serial, cu alimentare externa sau din port.Ce programator sa fac si sa stiu ca pot sa programez aproape tot inclusiv 12Cxxx (nu-mi ziceti icd2). As alege unul pe paralel ca mai orice pc are paralel.As face unul cu icsp si apoi o placa alaturi ori cu zif ori cu multe socluri si oricand as avea nevoie sa programez ceva sa stiu ca pot.De unde pot cumpara soclu zif de 40 pini in care pot baga si pic-uri de 8 pini? Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 orice PC are USB nu paralel, deci vezi clone icd2 sau PICKIT2 Soclu ZIF 40 ->->->->->->->->->->->->->->->->->->->->->->-> Link spre comentariu
unuldinei Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 socluri zif 40 ieftine dar ... greu de adus de la sparkfun.com, aici am vazut la robotob.ro mai ieftine . Link spre comentariu
diablero Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Socluri ZIF ieftine se gasesc si pa Maica Domnului (cca. 20 RON / buc.). Link spre comentariu
pegas Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 buuun... intrucat vreau functionalitatea icsp si intrucat programatorul pe USB este cam greu de realizat practic de mine (cablaj + lipit) si intrucat am descoperit ca am header COM pe placa de baza, am decis sa fac bobprog-ul. intrebarea mea este: daca vreau sa lucrez doar cu pic-uri lvp, pot elimina partea de +13.6V? eu zic ca da, urmand sa leg acest semnal la +5V.gresesc? Link spre comentariu
pegas Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 la pinul TXD de la mufa seriala, vine semnal continuu (12V), sau are o periodicitate? Link spre comentariu
electronunervos Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Mii de multumiri lui bobtech!Am realizat un programor cu ajutorul schemei furnizate de dansu si a iesit asta!Mult succes celor care vor sa il realizeze! Link spre comentariu
Traxxx Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Am facut acu 2 zile o placa pentru pickit2 pentru a testa unele montaje inainte de a face cablajul placa are soclu si pentru epprom 24lc, pic cu 8 pini,cu 18,cu 28 si cu 40...am zis sa il postez pt cei care au nevoie de asa ceva...mie 1 nu imi place soclul zif.... Link spre comentariu
pegas Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 parca e din mad max...:-)nu e cam subtire plexiglasu' ? Link spre comentariu
Traxxx Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 ehh o sa am grija sa nu il scap ee...daca dasta gros are colegu din plin...asta e oricum mie imi place...pot sa programez si fara usb...ca am eppromurile mai trebuie sa iau unul si baghete cu pini... Link spre comentariu
nnnnnn Postat Iunie 18, 2011 Partajează Postat Iunie 18, 2011 Salut!Vreau sa incep si eu sa experimentez cate ceva cu circuitul PIC16f628 si am gasit pe net urmatoarea schema de programator:Si cablajul facut de mineNeavand experienta in domeniu m-am lovit de urmatoarele:ce dioda este cea de 5.6vdaca este cablajul corect in principal daca am conectat cum trebuie portul rs323cum imi va recunoaste calculatorul circuitul este nevoie de vreun soft? Rog userii care cunosc sa ma ajutemultumesc. Link spre comentariu
INCEPATOR21 Postat Iunie 18, 2011 Partajează Postat Iunie 18, 2011 dioda de 5,6 v este o dioda zenner si o gasesti usor la magazinele de piese electronice. Are rol de a reduce tensiunea ce o strabate direct la valoarea de 5,6 volti cat are ea. Prin rs232 se transmit datele de la pc la pic si invers, e mai mult de vorbit dar asta e pe scurt. Ai nevoie de winpic800 sau de ICProg cam astea sunt cele mai cunoscute softuri sau de care am auzit eu, sunt mult mai multe. Spor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum