daniro Postat Iunie 14, 2008 Partajează Postat Iunie 14, 2008 Am si eu o rugaminte aici, din moment ce am fost provocat pe topicul de vanzari. Mi s-a facut observatie ca acest difuzor P.Audio G-1250, indicat pt chitara, nu este bun de folosit in subwoofer. Sunt si eu curios de explicatii, din moment ce parametrii lui se incadreaza pt aceasta aplicatie. Link spre comentariu
adircf Postat Iunie 14, 2008 Partajează Postat Iunie 14, 2008 Ti-ai dat raspunsul in titlul topicului. ...difuzorul potrivit, pentru aplicatia potrivita... Link spre comentariu
daniro Postat Iunie 14, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2008 Ti-ai dat raspunsul in titlul topicului. ...difuzorul potrivit, pentru aplicatia potrivita... Am mai spus, asta e aplicatia lui indicata dar nu exclusiva. Pe el scrie FULL RANGE. Si apoi nu ma refer la un subwoofer pt sonorizari pro, ceva pt petreceri in casa, intr-un living room. De ce nu ar merge? E un difuzor care tinde spre hi-fi. Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 14, 2008 Partajează Postat Iunie 14, 2008 Are bas cat pentru o auditie normala, dar nu coboara destul de jos cat sa se cheme subwoofer. Link spre comentariu
daniro Postat Iunie 15, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2008 Are bas cat pentru o auditie normala, dar nu coboara destul de jos cat sa se cheme subwoofer.Totusi raspunsul in frecventa este destul de bun sub frecventa de rezonanta (42Hz), iar pe site este tecut la categoria Woofers. Acuma sa fim realisti si sa analizam cate subwoofere multimedia scot sub 40 Hz? Foarte putine sunt alea si tot subwoofere se numesc. Constructia lor le impune aceasta denumire. Totul depinde de cum e proiectata cutia de rezonanta si de volumul ei. La 150 l poate scoate de la 33 Hz. Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 15, 2008 Partajează Postat Iunie 15, 2008 woofer nu e = cu subwoofersi multe d-alea multimedia sunt pocnitori si denumite subwoofer ca asa le cunoaste poporul,daca nu e cu sub,atunci nu merita sa traiascasi multe scot si sub 40,desi atenuatdin moment ce e full-range nu poate ocupa pozitia orcarui dif specializat pt o anumita gama de frecventeasa de ce nu ar merge folosit si ca tweeter,de ex? :rolleyes: Link spre comentariu
adircf Postat Iunie 15, 2008 Partajează Postat Iunie 15, 2008 daca-l faci woofer, o sa ai doar un bas chinuit din el. :smt018 Link spre comentariu
daniro Postat Iunie 15, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2008 Din moment ce eu am doar unul, merge folosit intr-o singura boxa constr ca un subwoofer care sa redea numai basul si ceva din medii pe langa doi sateliti de medii-inalte. Daca as fi avut o pereche ar fi mers ca bas-medii in sateliti impreuna cu cate un tweeter fiecare, corect?PS - Ideea este ca acest difuzor poate reda basul de la 40 Hz in sus f bine pt sonorizari pro si ar putea reda bine banda de 30-40Hz comparativ cu orice difuzor mediu pt casa folosit ca subwoofer. Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 16, 2008 Partajează Postat Iunie 16, 2008 o fi bun raspunsul, dar la 150L iei un hp15w si ii dai clasa cu aceeasi bani.Mai cumpara perechea si doua pht-uri si foloseste-l pt ce a fost conceput, adica midbas. Link spre comentariu
daniro Postat Iunie 16, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2008 Da, multumesc, sunt bune sfaturile dar eu doresc sa-l vand pe acesta care-l am. Nu ma mai complic cu constructia de boxe pro, eu ma ocup cu boxe de casa gata facute de fabrica si cel mult le modific daca se simte nevoia. Link spre comentariu
Vizitator dr00py2nd Postat Iunie 29, 2008 Partajează Postat Iunie 29, 2008 hehehe , vinzi diful ala ? G-1250 ? daca da cu cat mi-ar trebui pentru chitara :)Era sa uit , daca intri si vrei sa discutam despre tranzactie ma gasesti pe id-ul de mess care e identic cu username-ul meu de aici , merci :smt033 :smt035 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum