Sandu Magnatu Postat Iunie 25, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2008 Am adus mici modificari sursei, adica am pus un cond de 1micro pe alimentare si am schimbat potentiometru si butonu. :evil4: . Din cate am inteles trebuie sa fac cu un tranz. echivalent lui 2N3055 adica MJ2955 care este pnp. Daca aveti la indemana o schema faceti bine si impartasiti-o si cu noi :weedman: . Link spre comentariu
ratza Postat Iunie 25, 2008 Partajează Postat Iunie 25, 2008 Poti face si cu 2N3055 daca numai din astia ai la indemina. Faci un super G, adica un pnp cu un npn, de exemplu BD136 si 2N3055. Emitorul BD-ului vine in colectorul lui 2N, colectorul BD-ului in baza lui 2N. Tranzistorul rezultat poate fi folosit ca un pnp. Link spre comentariu
Vizitator programe Postat Iunie 28, 2008 Partajează Postat Iunie 28, 2008 Fain stabilizatorul :supz: ; un lucru insa nu-mi place: ca ai pus potentiometrul exact intre cele doua iesiri, imi pare incomod... abia astept sa se termine sesiunea sa-mi fac si eu una Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum