Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tranzistori rf

florinnn22

Postări Recomandate

caut prefinal si final, originalul era tp2314 si tp2330.tp2314 intra cam vreo 0.3w si scotea 4w la 13.8Vcc si tp2330 intra 4w si scotea 30w la 13.8Vccdaca ma poate ajuta cineva, in principiu mai mult ma intereseaza prefinalul.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• florinnn22

3

• vsurducan

1

caut prefinal si final, originalul era tp2314 si tp2330.tp2314 intra cam vreo 0.3w si scotea 4w la 13.8Vcc si tp2330 intra 4w si scotea 30w la 13.8Vccdaca ma poate ajuta cineva, in principiu mai mult ma intereseaza prefinalul.

http://www.datasheetcatalog.com/datashe ... 2314.shtmlTranzistorul asta poate fi inlocuit cu foarte multe echivalente, e un 40W la 200MHz si 20V, las indicativele YO :tonqe: sa raspunda...
Link spre comentariu

Merge KT904 foarte bine (sau mai "grase" gen 2N3375, 2N3632, KT907). Daca e vorba doar de modulatie FM in CB pot functiona si tranzistoare gen2SC2078, 2SC1971, etc. Eventual se reduce un pic puterea de atac (0,3W)cu un atenuator rezistiv in Pi sau T. 2SC2078 original si nu contrafacut (si in general orice chestie japoneza de RF)este destul de greu de gasit in comert, sau cel putin asta este experenta pecare am avut-o eu.

Link spre comentariu

nu este vorba de cb. ci de o statie philips mx294 trasa in 2m care ataca prefinalul cu 0.3w, kt904 am pus si nu merge, in principiu din cauza probabil ca ii trebuie 24v, nu am vazut schema cu kt904 sa mearga la 12vgasisem prefinalul la un magazin adica ceva ce semana si spunea in catalog 13.8vcc si out 4w.am pierdut hartia unde notasem. in general tranzistori de rf dupa ce au preturi piperate nici nu se gasesc.asta 2sc1971 e perfect

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări