Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

intrebari despre scule

Vizitator dj_luchian

Postări Recomandate

Vizitator dj_luchian

am si eu o serie de intrebari:

1.in toate tutorialele video am vazut ca se foloseste asa ceva (si se recomanda a se folosi)Posted Image

problema mea este (poate suna amuzant) ca nu stiu cum se numeste, am cautat cu traducerea in romana(in engleza i se zice third hand) si nu am gasit nimic

2.vasul in care se pun cablajele impreuna cu clorura ferica din ce material trebuie sa fie construit?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cipcirip

1

• Ovidanie

1

• ghimpe--

1

• gogoo

1

Top autori în acest subiect

Nu stiu cum se numeste chestia din fotografia postata de tine dar sa stii ca nu-i chiar asa utila, eu unul am renuntat sa o folosesc. Pentru clorura ferica folosesc o caserola de 1 litru, pentru alimente, pret 1-2 lei la orice magazin de plastice. Foarte bune sunt si vasele din sticla dar nu recomand, sunt fragile.

Link spre comentariu
Vizitator REBEGEA

1. Eu recomand folosirea aparatului in loc sa iti strici ochii punand o lupa in fata ochilor cat mai aproape de ochi. Mie mi s-a stricat vederea deoarece n-am dispus de un asemenea aparat folosind o lupa pentru montaje.2. De acord cu vasul din plastic. Poti folosi si o cutie de inghetata. Pentru a accelera procesul de corodare poti plimba usor solutia din cutie dintr-o parte in alta incontinuu.

Link spre comentariu
Vizitator dj_luchian

1. Eu recomand folosirea aparatului in loc sa iti strici ochii punand o lupa in fata ochilor cat mai aproape de ochi. Mie mi s-a stricat vederea deoarece n-am dispus de un asemenea aparat folosind o lupa pentru montaje.

dar cum se numeste aparatul asta?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări