Vizitator dj_luchian Postat Iunie 13, 2008 Partajează Postat Iunie 13, 2008 am si eu o serie de intrebari: 1.in toate tutorialele video am vazut ca se foloseste asa ceva (si se recomanda a se folosi) problema mea este (poate suna amuzant) ca nu stiu cum se numeste, am cautat cu traducerea in romana(in engleza i se zice third hand) si nu am gasit nimic 2.vasul in care se pun cablajele impreuna cu clorura ferica din ce material trebuie sa fie construit? Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iunie 13, 2008 Partajează Postat Iunie 13, 2008 Nu stiu cum se numeste chestia din fotografia postata de tine dar sa stii ca nu-i chiar asa utila, eu unul am renuntat sa o folosesc. Pentru clorura ferica folosesc o caserola de 1 litru, pentru alimente, pret 1-2 lei la orice magazin de plastice. Foarte bune sunt si vasele din sticla dar nu recomand, sunt fragile. Link spre comentariu
Vizitator REBEGEA Postat Iunie 13, 2008 Partajează Postat Iunie 13, 2008 1. Eu recomand folosirea aparatului in loc sa iti strici ochii punand o lupa in fata ochilor cat mai aproape de ochi. Mie mi s-a stricat vederea deoarece n-am dispus de un asemenea aparat folosind o lupa pentru montaje.2. De acord cu vasul din plastic. Poti folosi si o cutie de inghetata. Pentru a accelera procesul de corodare poti plimba usor solutia din cutie dintr-o parte in alta incontinuu. Link spre comentariu
Vizitator dj_luchian Postat Iunie 13, 2008 Partajează Postat Iunie 13, 2008 1. Eu recomand folosirea aparatului in loc sa iti strici ochii punand o lupa in fata ochilor cat mai aproape de ochi. Mie mi s-a stricat vederea deoarece n-am dispus de un asemenea aparat folosind o lupa pentru montaje.dar cum se numeste aparatul asta? Link spre comentariu
cipcirip Postat Iunie 14, 2008 Partajează Postat Iunie 14, 2008 Salut, in catalogul de la ,,cei de sus`` se numeste suport PCB cu lupa . Link spre comentariu
gogoo Postat Iunie 14, 2008 Partajează Postat Iunie 14, 2008 Am si eu ce-i in poza de mai sus si sunt multumit.Am dat 160.000 pe ea acum vreo 4 luni de pe maica domnului.iati-o. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Iunie 14, 2008 Partajează Postat Iunie 14, 2008 Eu am dat 8 lei pe ea. Am luat-o de la un magazin online. Este folositoare in multe situatii, se merita investitia. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum