Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

beyma 18p1000nd vs p.audio p-18n

catalin

Postări Recomandate

• 3 ani mai târziu...
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• catalin

2

• Mircea Bartic

1

• CBI

1

• liviu

1

Top autori în acest subiect

voi va uitati in aceleasi pdf-uri in care ma uit si eu? :rade: daca nu le-ati ascultat,nu ati lucrat cu ele si nici fisa de specificatii nu o interpretati cum trebuie,atunci... :sparge:@catalin,p18n apare pe site-ul acela,dar nu stiu sigur daca chiar se importa,in caz ca vrei sa-l iei din Rodifurile au multe puncte destul de asemanatoare,nu cred ca as gresi daca as zice ca sunt cam din aceeasi clasa de performante,deci totul se rezuma si la pretul la care le gasesti

Link spre comentariu

1. Acel difuzor Beyma despre care se discuta aici are puterea declarata dupa standardul AES care are alt mod de a masura puterea suportata. 1000W AES este echivalent cu 750-800W RMS. P-audio declara puterilein standard RMS2. @Tragaciu: Ambele difuzoare au magnet pe Neodymium. Pe viitor te rog sa studiezi macar fisele tehnice ale produselor inainte de a emite pareri.3. P-18N nu exista in acest moment pe stoc in Romania, ultimele bucati s-au livrat anul trecut in vara. Urmeaza sa importam noul model de P-18N care este imbunatatit. Ce pot sa va spun este ca P-18N era unul dintre cele mai echilibrate difuzoare din cate am avut ocazia sa folosesc pana acum. Aici ma refer la echilibru intre SPL, extensie si raspuns rapid la impuls. Este genul de difuzor pe care il intalnim in instalatii de concerte de mari dimensiuni.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări