catalin Postat Iunie 13, 2008 Partajează Postat Iunie 13, 2008 aici link catre beyma 18p1000nd http://profesional.beyma.com/ENGLISH/producto.php si aici este link catre p.audio p-18n http://www.paudio.ro/pdf/products/P-18N.pdf ce atzi alege? si de ce atzi alege ? pt un subwoofer br. Link spre comentariu
Vizitator lucidisco Postat Iunie 25, 2011 Partajează Postat Iunie 25, 2011 ia-ti beyma ca are 1000w. Link spre comentariu
CBI Postat Iunie 25, 2011 Partajează Postat Iunie 25, 2011 voi va uitati in aceleasi pdf-uri in care ma uit si eu? daca nu le-ati ascultat,nu ati lucrat cu ele si nici fisa de specificatii nu o interpretati cum trebuie,atunci... @catalin,p18n apare pe site-ul acela,dar nu stiu sigur daca chiar se importa,in caz ca vrei sa-l iei din Rodifurile au multe puncte destul de asemanatoare,nu cred ca as gresi daca as zice ca sunt cam din aceeasi clasa de performante,deci totul se rezuma si la pretul la care le gasesti Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iunie 26, 2011 Partajează Postat Iunie 26, 2011 1. Acel difuzor Beyma despre care se discuta aici are puterea declarata dupa standardul AES care are alt mod de a masura puterea suportata. 1000W AES este echivalent cu 750-800W RMS. P-audio declara puterilein standard RMS2. @Tragaciu: Ambele difuzoare au magnet pe Neodymium. Pe viitor te rog sa studiezi macar fisele tehnice ale produselor inainte de a emite pareri.3. P-18N nu exista in acest moment pe stoc in Romania, ultimele bucati s-au livrat anul trecut in vara. Urmeaza sa importam noul model de P-18N care este imbunatatit. Ce pot sa va spun este ca P-18N era unul dintre cele mai echilibrate difuzoare din cate am avut ocazia sa folosesc pana acum. Aici ma refer la echilibru intre SPL, extensie si raspuns rapid la impuls. Este genul de difuzor pe care il intalnim in instalatii de concerte de mari dimensiuni. Link spre comentariu
liviu Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 daca vrei sa cumperi difuzorul din spania , eu te pot ajuta. Link spre comentariu
catalin Postat Iulie 1, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2011 va multumesc tare mult dar ... am cumparat beyma acum 3 ani! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum