Vizitator andreibtzt Postat Iunie 13, 2008 Partajează Postat Iunie 13, 2008 salutare, cine poate sa ma ajute la programa pentru un emitator si pentru un receiver radio cu 12 comenzi, vedeti schemele aicea http://cxem.net/mc/mc24.php, multumesc mult. Link spre comentariu
djdansmart Postat Iunie 13, 2008 Partajează Postat Iunie 13, 2008 De ce nu incerci sa contactezi autorii proiectului? Poate te pot ajuta ei..! Link spre comentariu
Vizitator andreibtzt Postat Iunie 13, 2008 Partajează Postat Iunie 13, 2008 pai am contactat, dar imi cere 7euro, pentru program, plus la asta nu am cum sa ii platesc Link spre comentariu
Vizitator andreibtzt Postat Iunie 13, 2008 Partajează Postat Iunie 13, 2008 va rog frumos poate ma ajuta cineva, please :prayer: :smt022 Link spre comentariu
Blacksmith Postat Iunie 14, 2008 Partajează Postat Iunie 14, 2008 CU CE ? Din posturile tale nu se intelege exact cu ce vrei sa fii ajutat. Vrei sa ghicim noi ? Daca nu ti-ar fi lene sa scrii mai mult poate s-ar gasi cineva sa te ajute. Sint sigur ca n-a postat nimeni din cauza ca nu intelege ce vrei. Cum adica " cine poate sa ma ajute la programa pentru un emitator " ? (banuiesc ca ai vrut sa scrii "programarea") Cum as putea eu sa te ajut la programarea asta ? In ce fel ? Ca sint mai multe variante.... Daca ai fi zis "Cine ma poate ajuta sa car un sac cu ciment ? " era clar. Apucam eu de un colt tu de celalalt si il caram amindoi. Dar cu programarea asta e mai complicat, ca n-are colturi .... Deci care e problema ? Nu stii cum se programeaza un PIC si vrei sa te invete cineva ? Sau stii si nu ai timp si vrei sa ti-l programeze altcineva ? ... In final, pentru toti cei nemultumiti ca nu primesc raspunsuri : " Cind vei sti sa pui intrebarea atunci o sa primesti raspuns. " :supz: Link spre comentariu
Vizitator andreibtzt Postat Iunie 14, 2008 Partajează Postat Iunie 14, 2008 Nu, pur si simplu sal programez stiu eu, dar poate sa ma ajute cineva sa fac programa. pentru ca autorul nu vrea sa-mi dea programa, nu conteaza in ce limbaj este, dar nu pot sa o fac poate ma ajuta cineva cit de cit, :prayer: Link spre comentariu
Blacksmith Postat Iunie 14, 2008 Partajează Postat Iunie 14, 2008 Ce e aia "programa" ? Te referi la programul (softul) PIC-ului ? Daca da, uite cum faci : Iei datasheet-ul PIC-ului si te apuci sa-l studiezi. E simplu, are doar citeva instructiuni, si nu sint greu de inteles... Pe urma, dupa ce ai inteles cit de cit cum sta treaba, intri pe PICLIST.COM si cauti exemple de subrutine pentru ce iti trebuie tie. Cam asa se face un program de PIC. Bafta ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum