Dr.L Postat August 18, 2008 Partajează Postat August 18, 2008 am masurat tubul cu multimetrul pe 200 ohmi si pare ok,Emisia unui tub este determinata cu catometrul,probabil,Dvs. va referiti la continuitatea filamentului,doar aceasta poate fi masurata cu ohmetrul.l-am masurat cu ohmmetrul,ca in postul anterior a fost mentionata atingerea electrozilorms pt explicatie oricum :smt006 Link spre comentariu
miron1947 Postat August 18, 2008 Partajează Postat August 18, 2008 l-am masurat cu ohmmetrul,ca in postul anterior a fost mentionata atingerea electrozilorms pt explicatie oricum :smt006Daca intre electrozi,(altii decat cei de filament),aveti un scurt care se manifesta la ciocanire,acesta nu poate fi masurat decat cu tubul cald,cu filamentul aprins. Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 19, 2008 Partajează Postat Septembrie 19, 2008 dintr-o eroare,mi-a reiesit ca tubul defect are pinul 6 si/sau 7 intrerupt,adica asa face o lampa buna fara R2 am reusit sa egalez cat de cat tuburile,adica pt tubul din dreapta am pus R1 de 28k si R2 de 330k-determinate experimental si ,cu vumetrul complet langa un VFD de Kashtan Link spre comentariu
bogdan69 Postat Septembrie 19, 2008 Partajează Postat Septembrie 19, 2008 VFD-ul e ala de la mine? Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 19, 2008 Partajează Postat Septembrie 19, 2008 da i-am schimbat condesatorii si merge perfect Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 19, 2008 Partajează Postat Septembrie 19, 2008 Felicitari! Dar ai inversat canalele. Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 19, 2008 Partajează Postat Septembrie 19, 2008 ms am observat abea dupa ce am facut filmul,insa VFD-ul are cablul de semnal pus provizoriu(si culorile cablului sunt pe dos ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum