razvan_3001 Postat Iunie 12, 2008 Partajează Postat Iunie 12, 2008 dupa citeva "busiturii" a iesit ...................asta : Link spre comentariu
razvan_3001 Postat Iunie 12, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2008 am sa pun o poza si cu tuburile in forja Link spre comentariu
zal Postat Iunie 12, 2008 Partajează Postat Iunie 12, 2008 Bravo tie! Pacat ca nu ai tuburile identice si ca cel din stinga e cam uzat. :supz: Link spre comentariu
pusttiu Postat Iunie 13, 2008 Partajează Postat Iunie 13, 2008 fain, pune si schema sa vedem si noi daca e ceva diferit.... sau e cea clasica la care culegi semnalul dupa traful de iesire? nu era mai simplu pe cablaj facut..? pare placa de test...din aia cu multe gaurele... Link spre comentariu
Jimmy Postat Iunie 13, 2008 Partajează Postat Iunie 13, 2008 pune te rog si schema, si eventual un filmulet ceva cu scula in actiune :partyman: ii prima data cand vad asa ceva :weedman: Link spre comentariu
Mikrosha Postat Iunie 13, 2008 Partajează Postat Iunie 13, 2008 Bravo tie! Pacat ca nu ai tuburile identice si ca cel din stinga e cam uzat. :supz:Apropo de "uzat", aveam si eu un EM84 uzat, caruia am reusit sa-i mai redau putina viata. Explicatia mea(poate nu prea corecta): negreala aia cred ca se face din cauza ca oxizi de pe catod sunt depusi pe stratul de fosfor. Astia impiedica electronii sa mai ajunga pe "ecran", asa ca zona innegrita o sa lumineze mult mai slab. Tubul meu abia se vedea cu Ua=400V, deci n-aveam ce sa pierd. Am incalzit la aragaz (foc mic!) sticla tubului unde este stratul de fosfor, maxim 10 secunde sa nu se topeasca sticla. Apoi l-am lasat sa se raceasca lent. Am repetat procesul de 3 ori, si se vedea ca de fiecare data ecranul devine din ce in ce mai mult un alb uniform. La sfarsit, dupa ce l-am testat, nu lumina ca unul nou, dar de cel putin 3 ori mai bine decat inainte. Imi pare rau ca n-am facut si niste poze...AM relatat chestia asta sperand sa va fiu util cu o idee, nu zic sa faceti ca mine, dupaia sa dati vina pe mine ca v-a crapat tubul or worse :smt013EDIT: Jimmy, uite o schema: http://www.solderingpoint.com/content/p ... univ_2.gifJudecand dupa numarul si tipul pieselor cred ca asta e :smt003 Link spre comentariu
bogdan69 Postat Iunie 13, 2008 Partajează Postat Iunie 13, 2008 Frumos. Pentru cei ce vor sa faca cablaj: Link spre comentariu
bogdan69 Postat Iunie 13, 2008 Partajează Postat Iunie 13, 2008 si lista de piese: Link spre comentariu
danzup Postat Iunie 14, 2008 Partajează Postat Iunie 14, 2008 Da ! Faina realizare !Felicitari ! Pe cand si restul ... o amplificare pe tuburi ? Link spre comentariu
razvan_3001 Postat Iunie 18, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2008 Da ! Faina realizare !Felicitari ! Pe cand si restul ... o amplificare pe tuburi ?MERSIIIIIIIIIIII LAMPARILOR !!!!!!!!!!!!!amplificator? hmmmmmmmm mai dureaza ................ma pregatesc daca are cineva de gind sa realizeze montajul trebuie sa aiba in vedere urmatoarele :- din schema trebuie anulat R 1 (10 K ) - alimentare direct 220 cc- intre masa montajului si masa semnal (scula care injecteaza semnalul ) un Condesator de 0,47 micro / 250 vsi totul este ok bafta multa Link spre comentariu
razvan_3001 Postat Iunie 18, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2008 Da ! Faina realizare !Felicitari ! Pe cand si restul ... o amplificare pe tuburi ?MERSIIIIIIIIIIII LAMPARILOR !!!!!!!!!!!!!amplificator? hmmmmmmmm mai dureaza ................ma pregatesc daca are cineva de gind sa realizeze montajul trebuie sa aiba in vedere urmatoarele :- din schema trebuie anulat R 1 (10 K ) - alimentare direct 220 cc- intre masa montajului si masa semnal (scula care injecteaza semnalul ) un Condesator de 0,47 micro / 250 vsi totul este ok bafta multa http://www.solderingpoint.com/content/p ... univ_2.gif Link spre comentariu
razvan_3001 Postat Iunie 18, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2008 FILMULETUL filmat cu un tel mobil ....................................sper sa mearga razvan http://files.filefront.com/Video000avi/;10696145;/ Link spre comentariu
Jimmy Postat Iunie 18, 2008 Partajează Postat Iunie 18, 2008 felicitari inca odata, super tare filmuletu :supz: da trebuia sa pui si tu ceva muzica :weedman: Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 18, 2008 Partajează Postat Iunie 18, 2008 http://www.solderingpoint.com/content/p ... univ_2.gif asta e linkul cu proiectul,cel postat nu mergea Link spre comentariu
pusttiu Postat Iunie 19, 2008 Partajează Postat Iunie 19, 2008 fain , si se misca destul de dragut... eram curios cum ar fi facut cu niste muzica house..... pe cind o carcasa in care sa incapa si alimentarea ??? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum