Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sursa de 160W reali

poiuyt

Postări Recomandate

salutare am o carcas de calculator dell gx260 cu sursa de 160 de W si vreau sa fac o folosesc pe urmatoare configuratie , o placa de baza miniatx gigabyte socket am2, 2X512 ddr2 667, un proc athlonxp 3200+ pe am2, un hdd de 80gb s-ata maxtor 7200 rotatii, sunet video onbord nu-mi tre mai mult momentan.Oare ma tine sursa stiu ca un procu consuma 65-70W cand tragi de el calumea ramu undeva pe la 10W placa video cred ca pe la 30-40W, hdd 30-40W corectati-ma daca gresesc

Oare sa folosesc sursa si carcasa asta ?

http://support.dell.com/support/edocs/s ... /index.htm ei zic ca pun p4 la 2,4 ghz 512 ddr si hdd de 40 sau 80 si cica mere ok...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• EmyRulz

2

• poiuyt

1

• Stefan

1

• Elef

1

Top autori în acest subiect

Da asa e. Dar se mai intampla si fenomene mai ciudate, de exemplu un prieten de-al meu acum ceva ani avea un Athlon la 1.8 cu 1Gb ram si un Hdd 80Gb si Geforce 4 si s-a decis sa isi cumpere un 6600 GT. Cateva luni nu s-a intamplat nimic dar apoi cand se juca ii iesea din aplicatie si ii zicea ca placa video nu primeste suficient curent sau asa ceva. Dupa ce si-a luat o sursa calumea( pe ea scria o putere mai mica decat a sursei chinezesti!!!) totul a mers ok.

Link spre comentariu

Decat o sursa chinezeasca pe care scrie 450W sau mai mult, mai sigur esti cu sutsa de DELL.Este si foarte silentioasa.In cel mai rau caz ai parte de niste restart-uri si atunci va trebui sa-ti cumperi carcasa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări