poiuyt Postat Iunie 11, 2008 Partajează Postat Iunie 11, 2008 salutare am o carcas de calculator dell gx260 cu sursa de 160 de W si vreau sa fac o folosesc pe urmatoare configuratie , o placa de baza miniatx gigabyte socket am2, 2X512 ddr2 667, un proc athlonxp 3200+ pe am2, un hdd de 80gb s-ata maxtor 7200 rotatii, sunet video onbord nu-mi tre mai mult momentan.Oare ma tine sursa stiu ca un procu consuma 65-70W cand tragi de el calumea ramu undeva pe la 10W placa video cred ca pe la 30-40W, hdd 30-40W corectati-ma daca gresesc Oare sa folosesc sursa si carcasa asta ? http://support.dell.com/support/edocs/s ... /index.htm ei zic ca pun p4 la 2,4 ghz 512 ddr si hdd de 40 sau 80 si cica mere ok... Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 12, 2008 Partajează Postat Iunie 12, 2008 in link-ul ala nu am vazut ce sursa este ! daca sursa nu e noua nu cred ca tine si chiar si noua esti cam la limita deci risti prea mult ! Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iunie 12, 2008 Partajează Postat Iunie 12, 2008 Eu cred ca tine, oricum nu ai placa video fortoasa si deci consumul ar fi sub 150 W. Dar niciodata nu strica sa ai o sursa de almientare mai buna. Link spre comentariu
Elef Postat Iunie 15, 2008 Partajează Postat Iunie 15, 2008 Tot ce se risca este activarea protectiei la supracurent a sursei. Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iunie 16, 2008 Partajează Postat Iunie 16, 2008 Da asa e. Dar se mai intampla si fenomene mai ciudate, de exemplu un prieten de-al meu acum ceva ani avea un Athlon la 1.8 cu 1Gb ram si un Hdd 80Gb si Geforce 4 si s-a decis sa isi cumpere un 6600 GT. Cateva luni nu s-a intamplat nimic dar apoi cand se juca ii iesea din aplicatie si ii zicea ca placa video nu primeste suficient curent sau asa ceva. Dupa ce si-a luat o sursa calumea( pe ea scria o putere mai mica decat a sursei chinezesti!!!) totul a mers ok. Link spre comentariu
miki Postat Iunie 21, 2008 Partajează Postat Iunie 21, 2008 Decat o sursa chinezeasca pe care scrie 450W sau mai mult, mai sigur esti cu sutsa de DELL.Este si foarte silentioasa.In cel mai rau caz ai parte de niste restart-uri si atunci va trebui sa-ti cumperi carcasa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum