Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Indicator de tensiune (auto) cu 3 leduri

Sandu Magnatu

Postări Recomandate

Am gasit un indicator de tensiune de prin '95 care inca functioneaza si m-am gandit sa fac cablajul si sa fac eu unul sa vad ce iese. L-am facut si functioneaza perfect. Daca doriti detalii va pot pune la dispozitie cablajul si asezarea pieselor (deocamdata nu am acces la scanner) dar cand le scanez am sa le postez pt cei interesati.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sandu Magnatu

9

• kinderu56

4

• niq_ro

1

Asa cum am promis am scanat cablajul si asezarea pieselor. Cablajul este 1:1.Lista pieselor:3xled3xBC171 sau orice BC NPN. eu am folosit BC550C2x750ohm1x510ohm4x3k31x15k1x2k22x1N4007 sau echivalent1x9v1 zener sau 10v1x12v zener1x15v zenerCam asta ar fi. Daca aveti intrebari va stau la dispozitie. :rolleyes:

Link spre comentariu

as fi interesat mai mult sa vad schema decat proiecia ..pt k fiecare are o viziune diferiota asupra asezarii pieselor

Am facut astazi schema in workbench dupa cablaj. O atasez. Sper ca intelegi cv de acolo :rolleyes:
Link spre comentariu

Am facut poze cu indicatorul montat. Am uitat sa va spun. daca nu gasiti dioda z de 9,1 puteti pune una de 10 fara sa mai puneti 1N4007. :yawinkle:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Revin cu cablajele facute in eagle si pt dioda 9v1 si pt cea de 10v. Mii de multumiri lui criss pt cablaj :smt003. Aveti acolo in arhiva cablajele 1:1 si pt metoda de transfer sau cu lampa UV (mirrored) sau daca vreti sa il desenati voi pe placa. Daca aveti nelamuriri...PM :yawinkle:

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări