Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Stit cumva ceva despre?

therealovy77

Postări Recomandate

:smt017 Am vazut mai demult pe net (si acum nu am mai gasit site-ul) pe un site strain un proiect-tutorial (cu poze) despre un proiect de subwoofer-masa de sufragerie. Ati vazut (facut asa ceva? M-ar interesa un proiect (eventual cu poze) la care sa folosesc 1 sau 2 buc din cele 2 difuzoare Senon DYF 1270-35 pe care le am.Multumesc si astept cu nerabdare raspuns.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• therealovy77

2

• Badman

1

• EmyRulz

1

Top autori în acest subiect

• Administratori

Pentru difuzoarele alea poti face o masuta normala si sa pui difuzoarele sub ea, nu prea conteaza cum ca tot prost se vor auzi. Scuze de raspunsul asta oarecum rautacios dar asa este

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Chestia e ca am cumparate 2 bucati de vreo 3 ani si ma gandeam sa le gasesc o utilitate. Chiar nu exista nici o configuratie (incinta) care sa dea un rezultat satisfacator ca si auditie?Multumesc.

Link spre comentariu

Problema cu difurile alea e ca nu sunt de calitate deci cam orice ai face nu vor suna prea bine. Daca vrei sa faci doar ceva care vibreaza si bubuie, baga-le in niste cutii mari(60-70L) si joaca-te cu portul de bass-reflex pana obtii bubuiala cea mai placuta. In general incintele mai complexe(cum ar fi band-pass sau Horn) cer calcule si pentru asta iti trebuie parametrii difuzoarelor si oricum nu se merita munca. O alta solutie ar fi sa le vinzi cuiva dornic de bubuiala si sa iti iei alte difuzoare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări