therealovy77 Postat Iunie 11, 2008 Partajează Postat Iunie 11, 2008 :smt017 Am vazut mai demult pe net (si acum nu am mai gasit site-ul) pe un site strain un proiect-tutorial (cu poze) despre un proiect de subwoofer-masa de sufragerie. Ati vazut (facut asa ceva? M-ar interesa un proiect (eventual cu poze) la care sa folosesc 1 sau 2 buc din cele 2 difuzoare Senon DYF 1270-35 pe care le am.Multumesc si astept cu nerabdare raspuns. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 11, 2008 Administratori Partajează Postat Iunie 11, 2008 Pentru difuzoarele alea poti face o masuta normala si sa pui difuzoarele sub ea, nu prea conteaza cum ca tot prost se vor auzi. Scuze de raspunsul asta oarecum rautacios dar asa este Link spre comentariu
therealovy77 Postat Iunie 30, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2008 Chestia e ca am cumparate 2 bucati de vreo 3 ani si ma gandeam sa le gasesc o utilitate. Chiar nu exista nici o configuratie (incinta) care sa dea un rezultat satisfacator ca si auditie?Multumesc. Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iunie 30, 2008 Partajează Postat Iunie 30, 2008 Problema cu difurile alea e ca nu sunt de calitate deci cam orice ai face nu vor suna prea bine. Daca vrei sa faci doar ceva care vibreaza si bubuie, baga-le in niste cutii mari(60-70L) si joaca-te cu portul de bass-reflex pana obtii bubuiala cea mai placuta. In general incintele mai complexe(cum ar fi band-pass sau Horn) cer calcule si pentru asta iti trebuie parametrii difuzoarelor si oricum nu se merita munca. O alta solutie ar fi sa le vinzi cuiva dornic de bubuiala si sa iti iei alte difuzoare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum