wangine Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 Am nevoie de cateva camere pentru un DVR dar nu marimea normala si cat mai mici De fapt cele mai mici care le stiti voi Dispar mereu lucruri dintrun atelier si amplasarea unei camere nu ma duce deloc la hot asa ca va trebui sa folosesc ceva foarte mic sa o pot pozitiona discret Nu conteaza pretul :smt003 Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 d-alea wireless gen de spionaj Link spre comentariu
bamseflorin Postat Iunie 11, 2008 Partajează Postat Iunie 11, 2008 /xxx.microtechnologies.roaici gasesti tot felul de camere cat mai mici sper sa nu fie considerat reclama Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 11, 2008 Partajează Postat Iunie 11, 2008 se poate realiza o camera de supraveghere din camerele de telefon sau webcam-uri ?? stiu ca se poate dar cat de complicata e treaba si in ce consta. milionane de scuze pentru Link spre comentariu
gymy Postat Iunie 27, 2008 Partajează Postat Iunie 27, 2008 Din webcam se poate.Eu am pe cd-ul camului un programel care face chestia asta.Are inclusiv ecranul impartit in zone care pot fi activate sau dezactivate .Singurul lucru care deranjeaza e led-ul de pe cam care trebe dezlipit ca se vede. Link spre comentariu
gogoo Postat Iunie 27, 2008 Partajează Postat Iunie 27, 2008 Si nu imi dai si mie programelul ? :smt003 Link spre comentariu
wangine Postat Iunie 28, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2008 Si nu imi dai si mie programelul ? :smt003Sa va urmariti nevestele cand nu sunteti acasa?? :smt005 Glumeam Multumesc tuturor pentru sfaturi am gasit ceea ce cautam , pacat ca dupa ce le-am comandat am descoperit hotul Oricum am sa le pun ascunse pentru viitor Se perinda mai multi pe acolo si partea naspa ca prietenii te fura cel mai rau un lucru nu tocmai frumos din partea lor :smt018 Numai bine :partyman: Link spre comentariu
gogoo Postat Iunie 28, 2008 Partajează Postat Iunie 28, 2008 wangine am 17 ani.mai e pana la insuratoare.Totusi,vreau programelul . Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 4, 2008 Partajează Postat Iulie 4, 2008 eu ma gandeam sa demontezi webcam-ul si sa reusesi (cu un nou montaj) sa ai la iesire semnal video complex, deci nu semnal date ! vreau sa imi fac si eu o camera de supraveghere nu pretentioasa dar costurile sa fie reduse. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum