ghimpe-- Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Xenion, multumesc (cam tarziu ) pentru raspuns. Link spre comentariu
Vizitator 2dsmart Postat August 15, 2009 Partajează Postat August 15, 2009 imi poti posta schema de conectare a pic-ului la cele doua contacte ale cipului de hp? Link spre comentariu
Vizitator Csroluxx Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 O schita a conectarii PIC12f623 la cele doua contacte Link spre comentariu
Vizitator Csroluxx Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 normal ca stiu cum se programeaza,dar nu pot sa-ti explic mai bine decit ce scrie in pdf-ul luipentru SofianScuze ca te-am citat dar nu ma interesa continutul acelei memorii DS2344 ma interesa daca poti sa-mi spui ce programator folosesti eventual daca nu cer prea mult, cu ce program scrii/citesti De unde am ajuns aici?Am cautat cu goagal 12f683 si am ajuns pe forum mi-a convenit ca era in romana am o aplicatie de contorizare limitata care foloseste acelasi cip am pus schita de la lexmark care este ceva contrafacut din 'comert' desi originalul este cu DS2344 ...Intrebarea este poti sa postezi ceva o indrumare ,ajutor pentru citirea/scrierea DS2344 ... am documentatia DS2344 dar cu engleza tehnica ,mai greu .Nu stiu daca ma poti intelege este o simpla rugaminte Link spre comentariu
sofian Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 ptr citire/programare trebuie facut un mic program intr-un pic(atmel) care sa faca acest lucrudupa cite stiu eu exista niste programatoare facute chiar de dallas ptr lucru cu aceste EEPROAME Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum