Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

se poate programa un 12f683 in acest mod?

dem3ntor

Postări Recomandate

• 8 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sofian

6

• dem3ntor

5

• ghimpe--

2

• wangine

2

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator Csroluxx

normal ca stiu cum se programeaza,dar nu pot sa-ti explic mai bine decit ce scrie in pdf-ul lui

pentru SofianScuze ca te-am citat dar nu ma interesa continutul acelei memorii DS2344 ma interesa daca poti sa-mi spui ce programator folosesti eventual daca nu cer prea mult, cu ce program scrii/citesti De unde am ajuns aici?Am cautat cu goagal 12f683 si am ajuns pe forum mi-a convenit ca era in romana am o aplicatie de contorizare limitata care foloseste acelasi cip am pus schita de la lexmark care este ceva contrafacut din 'comert' desi originalul este cu DS2344 ...Intrebarea este poti sa postezi ceva o indrumare ,ajutor pentru citirea/scrierea DS2344 ... am documentatia DS2344 dar cu engleza tehnica ,mai greu .Nu stiu daca ma poti intelege este o simpla rugaminte :jytuiyu
Link spre comentariu

ptr citire/programare trebuie facut un mic program intr-un pic(atmel) care sa faca acest lucrudupa cite stiu eu exista niste programatoare facute chiar de dallas ptr lucru cu aceste EEPROAME

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări