dem3ntor Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 as dori sa copii un cod sursa dintr-un pic si sa il scriu in altul. ma pot folosi de aceasta schema http://sksapps.com/wii/programmer2.jpg si de ponyprog? multumesc! Link spre comentariu
sofian Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 Scheme poate merge dar daca picul este protejat la copiere ce te faci ? Link spre comentariu
dem3ntor Postat Iunie 11, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2008 o sa va cer ajutor voua :)o sa fie o problema, intr-adevar. aceste picuri sunt pe niste carrtuse la niste imprimante pe care as vrea sa le reincarc. sa pun mana pe unu si ve tin la "curent".multumesc! Link spre comentariu
dem3ntor Postat Iunie 11, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2008 acesta este circuitu pe care as vrea sa il inlocuiesc cu un PIC 12f683. am cautat seria de pe el pe net si nu am gasit nimic, nici foaie de catalog, nici o informatie. ma puteti aluta sa elucidez misterul? acest cip este pe un cartus de imprimanta care dupa 6000 de pagini spune "cartus gol". ce este ciudat, este faptul ca el se conecteaza la imprimanta doar prin cele 2 paduri :rolleyes: . imi poate cineva explica modul lui de funct., daca s-a lovit de problema aceasta!multumesc! Link spre comentariu
sofian Postat Iunie 11, 2008 Partajează Postat Iunie 11, 2008 cipul ala cred ca este o memorie EEPROM cu comunicare 1-wire de la dallas Link spre comentariu
dem3ntor Postat Iunie 11, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2008 de unde iau o foaie de catalog sa vad daca merge inlocuit cu 12f683? poti sa-mi dai cateva detalii de functionare? LE: am gasit modul de functionare http://www.maxim-ic.com/appnotes.cfm/an_pk/3989 acum mai ramane intrebarea, cum pacalesc memoria, pentru a putea face refil la cartus si sa nu mai dea "cartus gol"? :P multumesc! Link spre comentariu
sofian Postat Iunie 11, 2008 Partajează Postat Iunie 11, 2008 copiezi una buna si pe urma scri una defecta Link spre comentariu
dem3ntor Postat Iunie 12, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2008 da, dar fara o foaie de catalog e greu sa o conectez :smt017 mai caut, poate gasesc :smt022 multumesc! Link spre comentariu
puiu Postat Iunie 12, 2008 Partajează Postat Iunie 12, 2008 1. Esti sigur ca originalul este facut cu PIC si nu cu circit de la Dallas?2. De obicei ce este facut cu PIC sunt deja cipuri contrafacute care inlocuiesc circuitele de la Dallas. Link spre comentariu
wangine Postat August 14, 2008 Partajează Postat August 14, 2008 da, dar fara o foaie de catalog e greu sa o conectez :smt017 mai caut, poate gasesc :smt022 multumesc!Ai gasit ceva despre aceste Ic uri ?Ca eu am un Lexmark E120 care are aceelasi tip de cipMs :partyman: Link spre comentariu
sofian Postat August 14, 2008 Partajează Postat August 14, 2008 mai mult ca sigur ca chipul ala este DS2433 http://www.maxim-ic.com/quick_view2.cfm/qv_pk/2915 Link spre comentariu
wangine Postat August 15, 2008 Partajează Postat August 15, 2008 mai mult ca sigur ca chipul ala este DS2433http://www.maxim-ic.com/quick_view2.cfm/qv_pk/2915Si stii cumva cum se citeste s-au cum se programeaza ?Ca tot citii pe acolo dar nu prea am inteles :smt006 Link spre comentariu
sofian Postat August 16, 2008 Partajează Postat August 16, 2008 normal ca stiu cum se programeaza,dar nu pot sa-ti explic mai bine decit ce scrie in pdf-ul lui Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Un 12F683 "protejat" se poate sterge?? Nu vreau sa copiez codul din el, vreau sa refolosesc microcontrolerul la altceva. PS: pic-ul provine tot de la un chip de cartus pentru imprimanta laser. Link spre comentariu
Vizitator Xenion Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Raspuns scurt: da (nu trebuie sa faci nimic suplimentar/special pentru asta; protectia e doar la citire). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum