Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

se poate programa un 12f683 in acest mod?

dem3ntor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sofian

6

• dem3ntor

5

• ghimpe--

2

• wangine

2

Top autori în acest subiect

o sa va cer ajutor voua :)o sa fie o problema, intr-adevar. aceste picuri sunt pe niste carrtuse la niste imprimante pe care as vrea sa le reincarc. sa pun mana pe unu si ve tin la "curent".multumesc!

Link spre comentariu

acesta este circuitu pe care as vrea sa il inlocuiesc cu un PIC 12f683. am cautat seria de pe el pe net si nu am gasit nimic, nici foaie de catalog, nici o informatie. ma puteti aluta sa elucidez misterul? acest cip este pe un cartus de imprimanta care dupa 6000 de pagini spune "cartus gol". ce este ciudat, este faptul ca el se conecteaza la imprimanta doar prin cele 2 paduri :rolleyes: . imi poate cineva explica modul lui de funct., daca s-a lovit de problema aceasta!multumesc!

Link spre comentariu

1. Esti sigur ca originalul este facut cu PIC si nu cu circit de la Dallas?2. De obicei ce este facut cu PIC sunt deja cipuri contrafacute care inlocuiesc circuitele de la Dallas.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

da, dar fara o foaie de catalog e greu sa o conectez :smt017 mai caut, poate gasesc :smt022 multumesc!

Ai gasit ceva despre aceste Ic uri ?Ca eu am un Lexmark E120 care are aceelasi tip de cipMs :partyman:
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Un 12F683 "protejat" se poate sterge?? Nu vreau sa copiez codul din el, vreau sa refolosesc microcontrolerul la altceva. PS: pic-ul provine tot de la un chip de cartus pentru imprimanta laser.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări