Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hai sa facem un site cu scheme Romanesti !

Guest1

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 81
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MishuL

10

• Guest1

8

• ctepeo

7

• aghora17

4

Top autori în acest subiect

Vizitator RobertGargaz

Dupa ce am citit cam tot ce e pe aici, si am cautat peste tot pe unde am crezut, apelez la ajutorul vostru acum, am inteles ca cineva ar avea schema de la televizorul sport ala cu un singur circuit integrat, TDA 4500. Problema mea este urmatoarea, de o perioada s-a ingustat imaginea pe verticala, adica am o duga subtire alba de la stanga la dreapta, am sunet, dar nu imagine. Eu am o schema de la un Sport 251, dar din cate am inteles asta e cu module, iar cel pe acre il am eu, cel cu carcasa neagra din platic, presupun un model mai nou, ultimul model probabil, este fara module, are un TDA 4503R1. Dupa cele scrise de voi ar trebui sa fie modelul 213. Poate cineva sa ma ajute cu schema de la el ?Multumesc tare mult.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

Sper ca pana la sfarsitul lunii nov. 2007 sa activez situl Asociatiei Colectionarilor Radio si acolo va fi o zona dedicata aparatelor romanesti cu poze si scheme cu tot. Nu se poate ca o idee asa de buna si actuala sa moara. Ar trebui sa fie zeci de situri cu tot felul de aparate...L-am gasit pe unul stalin (tot pe aici) care a propus ideea asta prin 2003 dar nu reusesc sa dau de el...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări