MishuL Postat Februarie 9, 2005 Partajează Postat Februarie 9, 2005 Mersic frumos! Mailul: [email protected] Trebuie totushi sa studiez putzin ce shi cum, banuiesc ca daca era de la dublorul asta trebuia totushi sa faca descarcarea aia diafana cand apropii shurubelnitza de firul dintre transf de linii shi dublor, nu? Ori el nu face.... o sa incerc sa gasesc diseara ce are.... Link spre comentariu
MishuL Postat Februarie 9, 2005 Partajează Postat Februarie 9, 2005 Am gasit acum 1 an la gunoi in spatele unui atelier de rep. TV nishte hartzoage, intre care cateva cartzi de profil shi cateva scheme de TV romaneshti din astea mai recente, modulare, cu integrate. Daca are cineva nevoie sa zica, DAR sa zica shi codul ala P-nu-stiu-cat, ca doar ala e scris pe planshe, nu shi numele comercial :? ...Cred ca ar fi bine sa scanam shi sa punem pe viitorul site scheme in sistemul "by request", shi odata scanate la dorintza cuiva sa ramana acolo definitiv. Ca daca scanam TOT, o sa behaim, shi multe vor fi degeaba. Link spre comentariu
sosoi Postat Februarie 21, 2005 Partajează Postat Februarie 21, 2005 Ma poate ajuta cineva cu o schema pentru televizor Venus? Intentia mea e sa iau lampile din finalul audio si sa imi fac ceva separat dar nu stiu ce lampi sant acelea ca nu mai scrie nimic pe ele :( :( sau daca mai are cineva acest TV prin "muzeul sau" poate ma ajuta si pe mine sa sa recunosc lampile din el Link spre comentariu
Vizitator duron750 Postat Februarie 25, 2005 Partajează Postat Februarie 25, 2005 sosoi din cate stiu Venus are doua tuburi pe finalul audio in clasa B, PL84 si PCL 86. Aveam si o schema pe undeva, daca o gasesc o scanez si o pun pe site. Oricum mai e si un PL500 acolo, tubul cel mai mare, care are puterea max disipata de ~80W cu care poti face un aplificator audio. Link spre comentariu
LostCell Postat Iunie 1, 2005 Partajează Postat Iunie 1, 2005 si pana la urma ati inceput sa faceti site-ul? :? Link spre comentariu
Vizitator dreadboy Postat Iunie 6, 2005 Partajează Postat Iunie 6, 2005 MA OFER IO SA FAC SITE`ul.. ca design ma refer.. `mi trebuiesc doar niste referintze... Link spre comentariu
Vizitator dreadboy Postat Iunie 6, 2005 Partajează Postat Iunie 6, 2005 MA OFER IO SA FAC SITE`ul.. ca design ma refer.. `mi trebuiesc doar niste referintze...cand am zis ca ma OFER ma refeream ca`l fac fara bani... in ciuda semnaturii Link spre comentariu
ctepeo Postat Iunie 9, 2005 Partajează Postat Iunie 9, 2005 Cauta cartea "Scheme de televizoare, magnetofoane si picupuri" de Silisteanu si Presura, vol 1. Link spre comentariu
MishuL Postat Iunie 10, 2005 Partajează Postat Iunie 10, 2005 Chiar, am zis de nu'sh' cand ca facem site-u' da' o tot lalaim.... eu unul nu ma pricep.... cred ca ar fi bine sa-l faca cineva care se percepe, shi sa incepem sa-l indopam cu scheme... Sunt oameni care n-au carticelele alea, shi au nevoie de cate o schema..... Link spre comentariu
Vizitator Vladutz_by Postat Iunie 10, 2005 Partajează Postat Iunie 10, 2005 ---------------------------------------------- Link spre comentariu
Vizitator dreadboy Postat Iunie 10, 2005 Partajează Postat Iunie 10, 2005 da`tzi`mi ce vretzi sa pun pe el shi o idee cum sa`l aranjez.. la categorii ma refer. il fac eu "guzel".. Link spre comentariu
Vizitator dreadboy Postat Iunie 10, 2005 Partajează Postat Iunie 10, 2005 scuze vladutz.. nu citisem atent la postu` tau.. cu designu` cum stai?! ai nevoie de ceva?! da`mi un semn... modele 3d ca sa arate bine. ceva!? :DMISTO RAU MENIU! FELICITARI Link spre comentariu
Vizitator Vladutz_by Postat Iunie 10, 2005 Partajează Postat Iunie 10, 2005 ---------------------------------------------- Link spre comentariu
Vizitator dreadboy Postat Iunie 10, 2005 Partajează Postat Iunie 10, 2005 eu unu`s cu partea de grafica... modelare 3d, meniuri si altele... de scheme habar n`am... da` io zic ca e bine... 200MB sunt MAI MULT decat SUFICIENT Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum