Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hai sa facem un site cu scheme Romanesti !

Guest1

Postări Recomandate

M-am gandit ca ar fi interesant si util sa facem un site cu toate aparatele radio si TV produse in Romania. Ar fi un fel de muzeu virtual cu poze si scheme.Cine poate oferii spatiu pe net ptr asa ceva ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 81
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MishuL

10

• Guest1

8

• ctepeo

7

• aghora17

4

Top autori în acest subiect

Am acasa cartea cu "Scheme de televizoare, magnetofoane si pic-up-uri", si mai stiu pe cineva care are varianta acestei carti, dar pentru radiorecpetoare. Ramnae problema scanatului.

Link spre comentariu

Ctepeo,Din cate stiu tu esti student. Cred ca ar fi un proiect interesant realizarea unui asemenea site.Eu nu prea am timp, dar pot sa contribui cu foarte multe scheme pe care le-am strans in ultimii 20 de ani.Si apoi este mult mai usor sa faci un muzeu virtual decat unul in carne si oase. :)

Link spre comentariu

Nu stiu sa desenez pe computer. Scanarea ar fi o solutie, dar nu am scaner.

pai scanate nene.. era vorba de facutul site-uluidaca nu ai timp.. il fac io, daca va place cum e la TEHNICvreo 2-3 carti cu scheme de radio/pick-up-uri am si io.. unele sunt albastre, maro, etc si mai apar si in Tehnium-urile vechi
Link spre comentariu

.. il fac io, daca va place cum e la TEHNICvreo 2-3 carti cu scheme de radio/pick-up-uri am si io.. unel de sunt albastre, maro, etc si mai apar si in Tehnium-urile vechi

Eu zic sa te apuci de site. Pe ici pe colo te ajut si eu la nevoie. :d
Link spre comentariu

Serios mai metalexe? Atunci daca chiar vrei sa iesi din lumea semiconductorilor itzi fac cadou un amplif de calculator cu integrate dealea care scoate 100w din 12V. Glumesc unul pe PCL86 ti-ar prinde bine 8)

Link spre comentariu

totusi , la ce si cui i-ar folosi un asemnea site ?cel putin in domeniul electronicii romanii au fost printre ultimii mereu, nu prea vad cu ce ne putem lauda ... :shock:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări