Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Realizari in domeniul electronicii auto home made

Vizitator Ford_V6

Postări Recomandate

salutare forumishti!am procurat 3 afishoare cu lcd din piatza shi am gasit conectarea lor la portul paralel.am fost al adresa de la berti.voi ce pluginuri atzi folosit ?ca la mine nu merge niciunul.shi cred ca afishoarele sint bune.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 83
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• micutu

8

• alexv

3

• overdrive

3

• ALEKS

3

Top autori în acest subiect

Vizitator berti

Am studiat putin plug-inu pe care-l folosesc eu, si nu am gasit optiune pentru controller SPLC 780, probabil de asta nu merge...Din cate stiu LCD center e mai complex, poate merge cu ala.In fisa tehnica la partea de controller scrie SPLC 780 or compatible, unde am putea gasi o lista cu controllerele compatibile? Aveti careva vreo idee?P.s. Ai dat contrastu la maxim? Eu in prima faza am uitat sa dau potentiometru la maxim si nu vedeam nimic, am crezut ca n-am legat ceva bine... dar dupa un restart si cateva minute de gandire, mi-am dat seama de faza...

Link spre comentariu

Am verificat totul. Am lipit tot bine contrastul e la maxim! Am vb cu tipul de la care le-am luat shi mi-a zis ca sigur sint bune si ca daca nu le vreau imi da banii inapoi fara problemne ca le vinde el. Ca el aduce din Germania destule shi ca nimeni nu i-a venit cu niciunul inapoi. :( am tot umblat pe acolo shi nu am gasit nimic ptr controlerul ala. Daca are cineva sa ma ajute bine daca nu le pun la naftalina! :d

Link spre comentariu
Vizitator berti

Override, stai asa si nu misca... :wink: Acum nu prea am timp, findca lucrez 2 schimburi, dar in weekend voi studia problema si te anunt ce-am gasit...Daca ma gindesc bine poate ti-l cumpar asa la risc, ca mai bine pot studia problema cu "pacientu" pe masa, decat fara el. Oricum rata de reusita e mai mare decat la LOTO, aici macar am 50% sanse sa functioneze...Ma gandesc si mai discutam pe PM.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări