micutu Postat Martie 29, 2004 Partajează Postat Martie 29, 2004 Mai ce LCD e ala si cum l-ai conectat ca in toate schemele pe care le-am vazut eu arata cum se concteaza la portul paralel direct pe controler care era de tip HDA*****, dar la tine pe spate sunt trei chipuri!!!!!Tu cum le-ai conectat!!!!!!!! Link spre comentariu
Vizitator berti Postat Martie 30, 2004 Partajează Postat Martie 30, 2004 Nu conteaza nr. de CIP-uri de pe spatele LCD-ului, important este sa fie compatibil HD 44780, caz in care se contecteaza la portul paralel cu schema de la linkul dat de mine. Aaa... m-ai intrebat ce fel de LCD am folosit, am precizat in posturile anterioare numele firmei importatoare, iar detalii despre producator gasesti aici Alte nelamuriri? Link spre comentariu
micutu Postat Aprilie 1, 2004 Partajează Postat Aprilie 1, 2004 Da.Am sunat shi eu la ROCCAS si aveau originale si neoriginale, sa inteleg ca cel din imagine este unul facut de JEAN*** (adica neoriginal)Ca vreau si eu sa-mi iau unul.Cum ai folosit configuratia pinilor. Link spre comentariu
Vizitator berti Postat Aprilie 1, 2004 Partajează Postat Aprilie 1, 2004 Uite asa! :wink: Link spre comentariu
micutu Postat Aprilie 2, 2004 Partajează Postat Aprilie 2, 2004 Tocmai mi-a venit si mie.Un lcd de 4x16 shi mergeee! 8) Link spre comentariu
micutu Postat Aprilie 2, 2004 Partajează Postat Aprilie 2, 2004 Dar butoanele alea mari si rosii cum le-ai conectat???????si ce program folosesti ca sa la setezi actiunile? Link spre comentariu
Vizitator berti Postat Aprilie 3, 2004 Partajează Postat Aprilie 3, 2004 Dupa cum am precizat intr-un post anterior, eu m-am inspirat de aici. Link spre comentariu
micutu Postat Aprilie 3, 2004 Partajează Postat Aprilie 3, 2004 Multumesc.Stiam link-ul din postul anterior dar este in germana si nu gasisem mai nimc. Link spre comentariu
Vizitator berti Postat Aprilie 3, 2004 Partajează Postat Aprilie 3, 2004 Acum am dat linku direct catre pagina cu butoanele! Te-ai descurcat?Cat ai dat pe el?P.s. Pune si tu niste poze cu afisaju tau, nu uita sa pui un liniar langa el, ca sa imi dau seama de dimensiunile lui. Link spre comentariu
micutu Postat Aprilie 3, 2004 Partajează Postat Aprilie 3, 2004 Display -ul merge dar butoanele nu avut timp dar ma descurc.Thanks pentru link! Link spre comentariu
Swat Cat Postat Aprilie 18, 2004 Partajează Postat Aprilie 18, 2004 Cel mai nou ma mandresc cu un sistem audio facut de mine.e bagat intr-o carcasa de calculator Deci el poate: 2x 330w reali ; 2x660w muzicali mai am 4x100 muzicali de la 4 Tda7294cel mare este alimentat de un toroidal de 1100w dar monentan nu e finaliazat... o sa pun poze 8) Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Aprilie 18, 2004 Partajează Postat Aprilie 18, 2004 De masina ii amplifu asta de 2*330? Link spre comentariu
Swat Cat Postat Aprilie 18, 2004 Partajează Postat Aprilie 18, 2004 nu... e un am facut din 6 irfp-uri. aplificatorul a fost facut tot de mine am desenat cu mackerul placa pt pream...si tensiunea de alimentare este de 2x70v. Link spre comentariu
djvas Postat Aprilie 18, 2004 Partajează Postat Aprilie 18, 2004 ce schema ai folosit la amplificator ?vreau sa fac si eu un amplif cu feturi Link spre comentariu
Tavi Postat Aprilie 18, 2004 Partajează Postat Aprilie 18, 2004 frumos, felicitarieu nu am mai facut ceva pentru mine de ani buni si nici nu cred ca voi mai avea timp vreodata , dar asta e tot farmecul electronicii, sa faci ceva tu pentru tine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum