Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Realizari in domeniul electronicii auto home made

Vizitator Ford_V6

Postări Recomandate

Mai ce LCD e ala si cum l-ai conectat ca in toate schemele pe care le-am vazut eu arata cum se concteaza la portul paralel direct pe controler care era de tip HDA*****, dar la tine pe spate sunt trei chipuri!!!!!Tu cum le-ai conectat!!!!!!!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 83
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• micutu

8

• alexv

3

• overdrive

3

• ALEKS

3

Top autori în acest subiect

Vizitator berti

Nu conteaza nr. de CIP-uri de pe spatele LCD-ului, important este sa fie compatibil HD 44780, caz in care se contecteaza la portul paralel cu schema de la linkul dat de mine.

Aaa... m-ai intrebat ce fel de LCD am folosit, am precizat in posturile anterioare numele firmei importatoare, iar detalii despre producator gasesti aici

Alte nelamuriri?

Link spre comentariu

Da.Am sunat shi eu la ROCCAS si aveau originale si neoriginale, sa inteleg ca cel din imagine este unul facut de JEAN*** (adica neoriginal)Ca vreau si eu sa-mi iau unul.Cum ai folosit configuratia pinilor.

Link spre comentariu
Vizitator berti

Acum am dat linku direct catre pagina cu butoanele! Te-ai descurcat?Cat ai dat pe el?P.s. Pune si tu niste poze cu afisaju tau, nu uita sa pui un liniar langa el, ca sa imi dau seama de dimensiunile lui.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Cel mai nou ma mandresc cu un sistem audio facut de mine.e bagat intr-o carcasa de calculator :d Deci el poate: 2x 330w reali ; 2x660w muzicali mai am 4x100 muzicali de la 4 Tda7294cel mare este alimentat de un toroidal de 1100w :d :d dar monentan nu e finaliazat... o sa pun poze 8)

Link spre comentariu

frumos, felicitarieu nu am mai facut ceva pentru mine de ani buni si nici nu cred ca voi mai avea timp vreodata , dar asta e tot farmecul electronicii, sa faci ceva tu pentru tine

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări