Vizitator Ford_V6 Postat Noiembrie 21, 2003 Partajează Postat Noiembrie 21, 2003 Realizari in domeniul electronicii auto home made ???Cu ce va mandriti ?Astept sa vad si eu la noi un sistem de competitie home-made. Ceva adaptari de PC-uri cu ecrane LCD in masina ?? Link spre comentariu
Vizitator berti Postat Noiembrie 23, 2003 Partajează Postat Noiembrie 23, 2003 LCD-u meu 4x20 e pe vine.....:)Dureaza vreo 2 saptamani, una a trecut, voi posta niste poze dupa ce-l pun in functiune. Link spre comentariu
Vizitator Ford_V6 Postat Noiembrie 24, 2003 Partajează Postat Noiembrie 24, 2003 ok astept cu nerabdare rezultatebafta Link spre comentariu
ghettoman Postat Noiembrie 25, 2003 Partajează Postat Noiembrie 25, 2003 aoleu 4x20?de unde l-ai cumparat shi cit ai dat pe el? Link spre comentariu
Vizitator berti Postat Noiembrie 26, 2003 Partajează Postat Noiembrie 26, 2003 hehe...cat am cautat si eu pana am dat de ei... http://www.roccas.ro Au o oferta variata de la 1x16 pana la 4x40 cu iluminare sau fara, produse de Seiko instruments, si toate au controler inclus, adica se pot conecta la direct la LPT fara alte montaje! Mai au si unele mai ieftine, tot cu controler inclus, dar produse probabil pe vapor, dar la banii aia merita. 4x20 cu backlight si controler noname aprox 16 USD Vezi ca nu au toate modelele pe stoc, la unele dureaza importul 2 saptamani, ca si in cazul meu! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Noiembrie 26, 2003 Partajează Postat Noiembrie 26, 2003 Vedeti in oferta lu astia http://www.comet.srl.ro , dar nu garantez de seriozitatea lor pentru ca am intrebat la ei despre niste piese si nu am primit nici un raspuns. :cry: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Noiembrie 27, 2003 Partajează Postat Noiembrie 27, 2003 Ceva interesant AICI :lol: Link spre comentariu
Murcielad Postat Decembrie 6, 2003 Partajează Postat Decembrie 6, 2003 4x20 cu backlight si controler noname aprox 16 USD mama pai merita ce naiba e marfa la banii astia !! presupun ca e pe portu paralel nu pe serial ? sau o fii pe usb :lol: ? Link spre comentariu
Vizitator berti Postat Decembrie 6, 2003 Partajează Postat Decembrie 6, 2003 Da man, se conecteaza pe portu paralel!Cat despre pret, exact asta am zis si eu in momentu in care am dat comanda Link spre comentariu
Vizitator berti Postat Ianuarie 31, 2004 Partajează Postat Ianuarie 31, 2004 Dupa lungi asteptari mi-a sosit ieri LCD-ul...din pacate inca n-am avut timp sa-l pun in functiune. 700.000 cu transport cu tot. indata ce ma apuc de treaba voi posta rezultatele... Link spre comentariu
Vizitator berti Postat Februarie 18, 2004 Partajează Postat Februarie 18, 2004 Pentru ca sa nu para acest topic nefinalizat postez din nou pozele cu afisaju pus in functiune :lol: "Uite si rezultatele, Mp3 player stand alone cu LCD si taste proprii + IR sensor, dintr-un calculator vechi 75Mhz 32Ram 2,5G Hdd: Cele 2 potentiometre regleaza luminozitatea si contrastul, cele 8 butoane pot fi configurate dupa bunul plac al utilizatorului, ledul indica apasarea unui buton(si asta se poate configura), iar gaurica :oops: ... ascunde senzorul de infrarosu! Cateva imagini cu datele afisabile pe LCD Sa fie Mp3 Playeru complet, i-am cumparat si o telecomanda naspa cu 150.000 lei, da' numa buna pentru controlul Winamp-ului. Va place? Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Februarie 18, 2004 Partajează Postat Februarie 18, 2004 Ce pot sa zic...SUPERB si toate laudele mele Link spre comentariu
Vizitator SnowDog Postat Martie 12, 2004 Partajează Postat Martie 12, 2004 Nu va suparati, dar de unde as putea sa iau si eu schema electronica si soft-ul pentru poiectul tau de LCD?Multumesc Anticipat. Link spre comentariu
Vizitator berti Postat Martie 12, 2004 Partajează Postat Martie 12, 2004 Eu m-am inspirat de aici. In curand voi posta si pe site-ul meu detaliile de executie, dar pana atunci poti intreba aici ce nu ti-e clar. Link spre comentariu
Vizitator SnowDog Postat Martie 15, 2004 Partajează Postat Martie 15, 2004 Mersi Mult. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum