Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Realizari in domeniul electronicii auto home made

Vizitator Ford_V6

Postări Recomandate

Vizitator Ford_V6

Realizari in domeniul electronicii auto home made ???Cu ce va mandriti ?Astept sa vad si eu la noi un sistem de competitie home-made. Ceva adaptari de PC-uri cu ecrane LCD in masina ??

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 83
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• micutu

8

• alexv

3

• overdrive

3

• ALEKS

3

Top autori în acest subiect

Vizitator berti

hehe...cat am cautat si eu pana am dat de ei...

http://www.roccas.ro

Au o oferta variata de la 1x16 pana la 4x40 cu iluminare sau fara, produse de Seiko instruments, si toate au controler inclus, adica se pot conecta la direct la LPT fara alte montaje!

Mai au si unele mai ieftine, tot cu controler inclus, dar produse probabil pe vapor, dar la banii aia merita.

4x20 cu backlight si controler noname aprox 16 USD

Vezi ca nu au toate modelele pe stoc, la unele dureaza importul 2 saptamani, ca si in cazul meu!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator berti

Dupa lungi asteptari mi-a sosit ieri LCD-ul...din pacate inca n-am avut timp sa-l pun in functiune.

700.000 cu transport cu tot.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

indata ce ma apuc de treaba voi posta rezultatele...

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator berti

Pentru ca sa nu para acest topic nefinalizat postez din nou pozele cu afisaju pus in functiune :lol:

"Uite si rezultatele, Mp3 player stand alone cu LCD si taste proprii + IR sensor, dintr-un calculator vechi 75Mhz 32Ram 2,5G Hdd:

Posted Image

Cele 2 potentiometre regleaza luminozitatea si contrastul, cele 8 butoane pot fi configurate dupa bunul plac al utilizatorului, ledul indica apasarea unui buton(si asta se poate configura), iar gaurica :oops: ... ascunde senzorul de infrarosu!

Posted Image

Cateva imagini cu datele afisabile pe LCD

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Sa fie Mp3 Playeru complet, i-am cumparat si o telecomanda naspa cu 150.000 lei, da' numa buna pentru controlul Winamp-ului.

Posted Image

Va place?

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări