Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Generator

Badman

Postări Recomandate

prin filme nu demonstrezi nimic! sau nu demonstrezi nimic in plus fata de cei care au pus filme pe tema asta inaintea ta. da pt proba dispozitivul si pe urma cere bani!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 157
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• daniels

15

• Badman

12

• yo6ial

8

• MifTy

6

Top autori în acest subiect

daniels, omul a mai postat acelasi lucru si in topicul

"Generator energie alternativa" !

Intreaba-l tu daca stie ca nu poate sa pacaleasca legile electrolizei (Faraday), si pe cea a conservarii energiei tot asa cum vrea sa pacaleasca naivii si neavizatii...

Link spre comentariu

Vand proiect generator hidrogen. Datorita cablajului, acest generator de hidrogen chiar este functional, iar daca reglajele sunt facute cu cea mai mare precizie, poti uita de benzinarie. Proiectul contine Scheme si schite...si documetatia necesara construirii unui generator de hidrogen care in cel mai rau caz iti poate scadea consumul masinii cu 40%. Produsul este foarte sigur deoarece nu se folosesc rezervoare de hidrogen. Acest generator se poate monta pe masina, consuma intre 10-20 AMP, aproximativ la fel de mult cat casetofonul masinii tale. Sistemul se poate adapta pe orice instalatie. ex. cu un generator de curent care in mod normal functioneaza pe benzina, poti monta acest generator care iti consuma foarte putin din cat scoate generatorul de curent iar cu ce ramane iti poti alimenta o parte din aparatele electronice si electrocasnice din casa. pt mai multe detalii 0768373424 sau [email protected]

Că mare e Doamne, grădina Ta , dar gardurile sînt aşa de mici.
Link spre comentariu
Vizitator Lau

Intreaba-l tu daca stie ca nu poate sa pacaleasca legile electrolizei (Faraday), si pe cea a conservarii energiei tot asa cum vrea sa pacaleasca naivii si neavizatii...

Eu nu stiu cine te-a intrebat pe tine cat e ceasul...sau o-i fi si u vreun savant ceva si noi nu stim. nu te obliga nimeni sa cumperi proiectul si nici sa ti-l faci. asa ca eu zic sa te mai duci pe la orele de chimie...dupa care sa vi sa te babi in seama. :aut:
Link spre comentariu

pe tip nu il intereseaza fizica si ma indoiesc ca intelege ceva din ea. vrea doar sa vanda ceva si probabil a pus anuntul asta pe mai multe forumuri. nici macar nu s-a obosit sa caute daca s-a mai discutat depre dispozitive de genul asta.eu am vrut sa ma joc un pic
Link spre comentariu

Legile electrolizei sunt niste concluzii, pe care le intelegi daca ai bazele. Aceste baze ar putea fi - intr-o prima aproximare - in numar de 3:1 - Legea atractiei universale a lui Newton - "orice 2 corpuri care au o masa proprie se atrag";2 - Legea atractiei electrostatice (Coulomb) - "orice doua corpuri care au sarcini proprii de sens contrar se atrag";3 - Legea conservarii si transformarii energiei - "nimic nu se pierde, nimic nu se castiga ci doar se transforma in forme energetice mai mult sau mai putin convenabile, mai mult sau mai putin utilizabile".Ca sa poti desface diferitele tipuri de legaturi care se formeaza intre doi atomi de hidrogen si unul de oxigen uniti intr-o singura molecula de apa, trebuie sa prestezi un aport energetic important, care poate fi facut in diverse moduri:I - prin fierbere pana la faza latenta si apoi in continuare pana la disparitia ultimei picaturi de apa. In acest mod se produce o stare de agitatie, care in buna aproximare anuleaza de abia legea atractiei universale;II - prin trecerea unui curent electric dirijat printr-o solutie apoasa, se pot separa la cei doi poli obligatorii atomii de hidrogen si cei de oxigen, deci s-au realizat conditiile respectarii primelor doua legi enuntate mai sus;III - pentru a putea utiliza aceste gaze intr-un proces termochimic, mai trebuiesc consumate energii - plus alte resurse materiale importante - pentru transport, depozitare si aducerea la parametrii optimali;IV - apoi trebuiesc luate masuri obligatorii pentru protectia omului si a mediului.Cine a facut macar odata in viata electroliza apei, stie cat de multa energie se consuma pe parcursul unui interval de timp lung (de ordinul orelor) pentru separarea la anod si catod a celor cativa normal-centimetri cubi de gaze primare necesare unei singure detonatii intr-un motor cu ardere interna. Accelerarea procesului nu este eficienta decat pana la atingerea unor anumiti parametrii ai curentului prin solutie, altminteri procesul devine violent si incontrolabil.

Eu nu stiu cine te-a intrebat pe tine cat e ceasul...sau o-i fi si u vreun savant ceva si noi nu stim. nu te obliga nimeni sa cumperi proiectul si nici sa ti-l faci. asa ca eu zic sa te mai duci pe la orele de chimie...dupa care sa vi sa te babi in seama. :aut:

Indiferent "cat e ceasul", toti interlocutorii tai au dreptul sa-si expuna opiniile liber. Aceste opinii incearca sa convearga spre concluzia ca acest forum este unul de discutii tehnico-stiintifice, avand ca prim si cel mai important scop pe acela informational. Ce urmeaza sa faca un membru - bunaoara ca tine - cu informatia, este treaba lui. Trebuie insa sa tina cont ca utilizarea acesteia in scopuri comerciale se face intr-un cu totul alt cadru tehnico-legal. Inclusiv ElForum iti pune la dispozitie, daca crezi ca ai ceva de vanzare un cadru adecvat intr-unul dintre subforumuri. Te sfatuiesc sa incerci acolo, iar aici sa intervii doar cand crezi ca ai ceva de spus pentru intregirea adevarului stiintific.
Link spre comentariu

Vand proiect generator hidrogen. Datorita cablajului, acest generator de hidrogen chiar este functional, iar daca reglajele sunt facute cu cea mai mare precizie, poti uita de benzinarie. Proiectul contine Scheme si schite...si documetatia necesara construirii unui generator de hidrogen care in cel mai rau caz iti poate scadea consumul masinii cu 40%. Produsul este foarte sigur deoarece nu se folosesc rezervoare de hidrogen. Acest generator se poate monta pe masina, consuma intre 10-20 AMP, aproximativ la fel de mult cat casetofonul masinii tale. Sistemul se poate adapta pe orice instalatie. ex. cu un generator de curent care in mod normal functioneaza pe benzina, poti monta acest generator care iti consuma foarte putin din cat scoate generatorul de curent iar cu ce ramane iti poti alimenta o parte din aparatele electronice si electrocasnice din casa. pt mai multe detalii 0768373424 sau [email protected]

:bataie Auzi , bai Lau , tie nu iti este rusine macar asa un pic?

Ii consideri pe toti forumistii de aici PROSTI?

Cat de tipic pentru un ROMAN este comportamentul tau...

:aut:

Link spre comentariu

Auzi , bai Lau , tie nu iti este rusine macar asa un pic? Ii consideri pe toti forumistii de aici PROSTI? Cat de tipic pentru un ROMAN este comportamentul tau...Subscriu.. :da

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Lau te rog mai pune mana un pic pe cartea de chimie si nu mai insira brasoave peste tot.A obtine prin electroliza hidrogen de fapt ceea ce vinzi tu se cheama generator de HHO unde apa e disociata in atomii componenti sub forma gazoasa.Dar indiferent cat de eficient ar fi acel generator nu poate produce destul gaz care sa fie transformat in energia mecanica fara aportul combustibililor fosili pentru a functiona acel motor in prametrii optimi.(gandestete ca un motor banal de dacie are 1400 Cm3 (si in acel volum intra amestecul carburant in raportul de 15l aer/1l combustibil)Ce volum ar trebui? sa aiba generatorul ca sa produca suficient gaz pentru acel motor care la 4000 rotatii pe minut la fiecare rotatie absoarbe 1400 Cm3 amestec carburant adica aproximativ 5600000 Cm3/minut)

Link spre comentariu
Vizitator Lau

nu stiu de ce va tot contraziceti atat, cand americanii deja produc de destul de mult timp kituri care se monteaza pe masina si scad consumul considerabil...am vorbit cu cineva din tara care aduce din america aceste kituri si le vinde cu 1800 lei si lumea chiar cumpara. Pentru a va convinge sunt suficiente filmulete pe youtube.

Link spre comentariu

nu stiu de ce va tot contraziceti atat, cand americanii deja produc de destul de mult timp kituri care se monteaza pe masina si scad consumul considerabil...am vorbit cu cineva din tara care aduce din america aceste kituri si le vinde cu 1800 lei si lumea chiar cumpara. Pentru a va convinge sunt suficiente filmulete pe youtube.

Lau BAU dute si iatzi o punga de semintze , si dute la film sau pe maidan :nebun: am incercat asta acum 3 ani nu merge :nebunrau: crezi ca daca mergea , mai era pretzul la pompa asa de mare :rade: :bataie
Link spre comentariu

le vinde cu 1800 lei si lumea chiar cumpara. Pentru a va convinge sunt suficiente filmulete pe youtube.

asta inseamna ca nu trebuie sa mai faci reclama aici
Link spre comentariu

Vezi tu Lau , fraier nu-i cel ce cere ci cel ce da! La 1800 lei poti intradevar sa scazi consumul masinii ca si bani dati pe combustibil cu 40 % DAR montand o instalatie GPL nu HHO. Asta inseamna ca eu care merg cu GPL de 11 ani (pe 3 masini diferite) am economisit ceva...Acum stau si ma gandesc daca as mai adauga si instalatia ta cu hidrogen peste GPL,as mai reduce inca 40 % ??? Hm...80% nu-i rau!! Sincer eu am bani de 2 instalatii HHO si cu GPL-ul .... :nebunrau: 120% !!!!!!!!!Cred ca-mi mai ajunge sa dau si la prieteni..Apropo: vand 20 % din ..ceva ;cine vrea?? :freaza:

Link spre comentariu

vad ca a cam derivat topicul de la care este numele... Eu sunt student la Ingineria si Protectia Mediului si as vrea sa discutam despre idei si propuneri legate de producerea de energie in mod alternativ folosind resurse naturale regenerabile. Doresc de mult timp sa imi construiesc o micro centrala eoliana dar mam lovit de cateva probleme:-nu am gasit pe nimeni cu un cnc care sa imi faca niste pale la lungimea de 1m, daca este cineva pe aici as vrea sa iau contact ca ma intereseaza mai ales ca acum as putea sa fac rost si de fonduri...-inca nu mam decis la o forma exacta a generatorului... si constructia infasurarilor de sarma...-metode de protectie in caz de furtuna, rafale de vant, inghet, ploaie, supraincalzire...daca e cineva care se pricepe as fii foarte incantat sa discutam despre unele probleme... :da

Link spre comentariu
Vizitator Lau

slave2anubis, am lucrat anul trecut intr-o fabricuta care are cateva cnc-uri. daca te intereseaza anunta-ma si iti pot da o adresa si eventual un numar de telefon. nr meu e 0768373424.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări