Depanatoru Postat Iunie 11, 2008 Partajează Postat Iunie 11, 2008 Ceea ce conteaza e cum bobinezi , tolele au importanta mai mica. Link spre comentariu
bogdanbita Postat Iunie 11, 2008 Partajează Postat Iunie 11, 2008 Parerea mea este ca tolele au o mare importanta la transformatoarele de iesire atat in privinta grosimii cat si a compozitiei(tolele din trafurile de ups nu au aceeasi calitate ca cele de acum 20-30 de ani).Oricum rezultatele sunt multumitoare si cu trafuri de ups. :rock: Link spre comentariu
JohnDoe Postat Iunie 11, 2008 Partajează Postat Iunie 11, 2008 Eu intrebam daca ar merge trafu ala de la ups asa cum este el, fara sa trebuiasca sa il rebobinez din nou.Din cate am vazut nu merge sa faci un push-pull cu el ca nu are doua infasurari pt primar; ma gandeam ca se preteaza la SE pt ca are doar un primar si un secundar. Link spre comentariu
bogdanbita Postat Iunie 11, 2008 Partajează Postat Iunie 11, 2008 In nici un caz nu o sa mearga asa cum este bobinat nici SE nici PP Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iunie 11, 2008 Partajează Postat Iunie 11, 2008 Parerea mea este ca tolele au o mare importanta la transformatoarele de iesire atat in privinta grosimii cat si a compozitiei(tolele din trafurile de ups nu au aceeasi calitate ca cele de acum 20-30 de ani).Oricum rezultatele sunt multumitoare si cu trafuri de ups. :rock:ups-urile de firma au trafuri cu tole de o calitate foarte buna, si merg foarte bine pt iesire, daca nu ma insel am facut asa ceva pt danzup si pt altii Link spre comentariu
bogdan69 Postat Iunie 12, 2008 Partajează Postat Iunie 12, 2008 Parerea mea este ca tolele au o mare importanta la transformatoarele de iesire atat in privinta grosimii cat si a compozitiei(tolele din trafurile de ups nu au aceeasi calitate ca cele de acum 20-30 de ani).Oricum rezultatele sunt multumitoare si cu trafuri de ups. :rock:ups-urile de firma au trafuri cu tole de o calitate foarte buna, si merg foarte bine pt iesire, daca nu ma insel am facut asa ceva pt danzup si pt altii Si mie, si mie mi-ai facut doua trafuri de iesire cu tole din ups. super trafuri. Link spre comentariu
TESSLA Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 As dori sa stiu daca pentru a realiza un traf de iesire destinat unui amplif gen Aritma as putea utiliza un miez de ferita format din doua E ( de tipul celor intalnite in tv-urile Telecolor). Va multumesc! Link spre comentariu
nicolae57 Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 As dori sa stiu daca pentru a realiza un traf de iesire destinat unui amplif gen Aritma as putea utiliza un miez de ferita format din doua E ( de tipul celor intalnite in tv-urile Telecolor). Va multumesc!Ati citit posturile de la sectiunea audio (amplificatoare audio pe lampi)??? Link spre comentariu
TESSLA Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Da, le-am citit. Daca vreti sa imi raspundeti o puteti face printr-un simplu DA sau NU. Link spre comentariu
marconi Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Da, le-am citit. Daca vreti sa imi raspundeti o puteti face printr-un simplu DA sau NU.Stimate coleg de FORUM,despre amplificatoare cu tuburi se discuta cu un "etaj" mai sus, deci postati acolo unde trebuie.Un forum este un loc unde membrii se sfatuiesc,schimba impresii,isi prezinta proiectele si realizarile.Nu transformati acest loc in birou de informatii.Trei posturi,...trei intrebari.Luati-o ca un sfat si nu in spiritul disputei dintre TESLA si MARCONI Link spre comentariu
TESSLA Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Eu nu pot sa transform nimic pentru ca eu sant unul singur...din cateva zeci de mii de useri! Daca administratorul acestui forum nu are nimic de obiectat nu vad care e problema. Eu am pus o intrebare ce admite si variantele de raspuns DA/NU. Eventual cu o mica explicatie. Cine nu vrea sa nu stie sa imi raspunda, as fi foarte recunosator daca s-ar abtine de la a mai posta. Va multumesc pentru intelegere si rabdarea cu care ati citit acest mesaj. Oricum, tare asta cu Tesla si Marconi Asa e, au avut ceva dispute. Dar cred ca santeti de acord ca Tesla a inventat primul transmisia RF si nu Marconi, nu? Asta ca o gluma! Numai bine! Link spre comentariu
marconi Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 MARCONI (cel adevarat) n-a recunoscut NICIODATA, personal sant convins ca TESLA a fost primul.Sper sa ne ierte moderatorul pentru offtopic Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Alţii zic că Popov... Revenind la întrebare, a mai fost pusă anul ăsta, prin primăvară, răspunsul este NU, din cauza materialului folosit. Funcţionează într-o bandă superioară celei audio. Link spre comentariu
TESSLA Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Va multumesc mult pentru raspunsuri si va urez sarbatori cat mai fericite si multa sanatate. S-auzim de bine! Link spre comentariu
Kosmin Postat Decembrie 24, 2010 Partajează Postat Decembrie 24, 2010 ...... Daca administratorul acestui forum nu are nimic de obiectat nu vad care e problema. Eu am pus o intrebare ce admite si variantele de raspuns DA/NU. Eventual cu o mica explicatie. Cine nu vrea sa nu stie sa imi raspunda, as fi foarte recunosator daca s-ar abtine de la a mai posta. .....Nu vrei sa citeasca cineva tot forumul si sa ti-l povesteasca? puteai macar sa cauti pe aici (audio) inainte sa postezi la vintage!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum