webmaester Postat Iunie 9, 2008 Partajează Postat Iunie 9, 2008 am si eu ceva probleme cu un vu-metru de la un amplif electromures de 2*15 nu stiu cum sa il leg ma poate ajuta cineva Link spre comentariu
alex23 Postat Iunie 23, 2008 Partajează Postat Iunie 23, 2008 Sal.daca zici ca e de elecromures inseamna ca este modelul cu leduri,am av si eu asa ceva,daca urmaresti atent skema ai sa vezi ca nu are decat 4 puncte de conectare cu placa statiei:2 de semnal audio,un(+) si binenteles masa adica (-). In legatura cu alimentarea montajului nu mai retin exact cat era asta in cazul in care vrei sal atasezi pe un alt ekipament,incearca si tu cu un 12volt ai aplici un semnal la intrare si observi intensitatea ledurilor,daca sunt din ce in ce mai slabe pe masura ce semnalul indicator e mazim (adica toate ledurile is aprinse) automat a crescut consumul si nu mai sunt de ajuns cei 12volti,, deci maresti cate putin tensiunea de alimentare pana ce ledurile stralucesc mormal atunci cand sunt toate aprinse,daca gresesti ceva si iese fum,n-ui bai e facut pe tranzistoare si se gasesc si pe oriunde astea,Bafta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum