csl1131 Postat Martie 2, 2005 Partajează Postat Martie 2, 2005 cred ca am fost destul de clar... am nevoie de cablaj pana maine seara..daca il are cineva...pls... stiu ca a mai fost discutat, da n-am gasit cablaju in punte... numa mono... vasile, dupa maine seara poti sa tergi postul, dar pana atunci lasa-l, poate vede cinva care chiar il are... este asta de la: http://forum.izatech.ro/viewtopic.php?t ... c&start=40 dar e prea de mari dimensiuni.... mai mici nu are nimeni..de ex ala de la conex, sau adelaida...???? Link spre comentariu
habarnam Postat Martie 5, 2005 Partajează Postat Martie 5, 2005 daca te mai intereseaza ti-l pot trimite eu. scuze, n-am vazut thread-ul asta pana azi. :oops: este o varianta mai veche, dar are 5*4 cm, si se poate monta direct pe radiator.P.S. nu stiu cum pot atasa fisiere la mesaj... :?: Link spre comentariu
GigiZ Postat Aprilie 7, 2005 Partajează Postat Aprilie 7, 2005 incercati ceva nou poate da ...poate nu 1.daca ai doua canale si urmaresti schema ajungi la concluzia ca intrarea unui canal o dai la masa 2. pui o rezistenta de 22k intre out si pinul doi al celuilalt integrat3.nu uita cand deschizi amplif sa activezi st-by la ambele canaleSursa ieftina de cablaje gata facute in bazar nicolina la o taraba unde vinde un rus integrate condensatori cablaje pt 7294 kituri si multe multe altele(doar duminica intre orele 9-11) Link spre comentariu
habarnam Postat Aprilie 7, 2005 Partajează Postat Aprilie 7, 2005 uau :shock: ne-ai salvat! Tu cum crezi ca l-am facut?Si daca tot vii cu idei geniale... ia spune-ne, te rog, de ce functioneaza chestia aia cu intrarea la masa si rezistenta aia de 22k. Si de ce 22k si nu 33k? sau 12k? :twisted: si inca o chestie. poate nu merita sa iau trenu pana in Buc ca sa cumpar cablaje de la rusu ala. :wink: Link spre comentariu
m4xx Postat Aprilie 7, 2005 Partajează Postat Aprilie 7, 2005 si cat de ieftine sunt cablajele la RUSI ? Link spre comentariu
djvas Postat Aprilie 7, 2005 Partajează Postat Aprilie 7, 2005 Sursa ieftina de cablaje gata facute in bazar nicolinaunde vine asta mai exact ? Link spre comentariu
csl1131 Postat Aprilie 7, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2005 Sursa ieftina de cablaje gata facute in bazar nicolinaunde vine asta mai exact ?in iasi... Link spre comentariu
GigiZ Postat Aprilie 9, 2005 Partajează Postat Aprilie 9, 2005 pai in jur de 30k un cablaj pt tda7294 Link spre comentariu
GigiZ Postat Aprilie 9, 2005 Partajează Postat Aprilie 9, 2005 draga habarnam, chiar nu ma mai intereseaza schema si intrebarea ta despre rezistenta ...din cate imi aduc aminte parca era vb de inversarea semnalului ...parca asa si de ce te trezesti tu sa pui rez de 33 k sau de 10k cand 100 de ingineri au muncit pt asta?! esthi tu oare mai bun .. :?: ?!! posibil... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum