Vizitator alx_mhr Postat Iulie 15, 2008 Partajează Postat Iulie 15, 2008 alex_mhr, cand spui ca nu e periculos tu pleci de la premiza ca totul functioneaza conform specificatiilor si in plus presupui ca tu vei controla perfect situatia. Afla ca orice componenta/aparat se poate defecta intr-un modul cu totul neimaginat si ca uneori poti gresi din neatentie, chiar daca esti constient ce e bine si ce nu. Zici ca ti-ar place sa mori pe un motor la 300 la ora sau impuscat de un sot gelos... Mi se par 2 moduri stupide de a muri. Dupa cum gandesti cred ca nu esti suficient de matur. Ti-o spun cu tot respectul, nu ca sa te jignesc. Inca nu ai trecut de varsta teribilismelor. Iti spune unul care a avut si el acea perioada dar a avut destul noroc sa nu crape si acum a trecut la "next level". Crede-ma ca exista provocari muuult mai interesante. Nu spun c? nu e periculos, accidentele se întâmpl? tot timpul, de-asta e periculos ?i s? mergi cu ma?ina. Totu?i se presupune c? în marea majoritate a cazurilor ma?inile se comport? conform specifica?iilor, iar ?oferii respect? regulile de circula?ie. Am mai spus, nu vroiam sa vând aparatul, era mai mult experimental, ?i pentru uz limitat. Iar în orice experiment condi?iile trebuie controlate, nu putem pleca doar de la premiza c? e pericolos, ma bine nu facem, a?a mergeam ?i acum cu c?ru?a... De vârsta teribilsmelor am trecut ?i eu (f?r? prea multe), acum sunt la teribilismele din "next level". Oricum eram ironic, chestia cu împu?catul de un so? gelos e dintr-un banc, iar dac? o s? merg cu 300 la or? cu un motor sper totu?i s? nu mor... Dar s? fie trecut la palmares, s? am ce-mi aminti la b?trâne?e. V? mul?umesc tuturor pentru sfaturi, pân? la urm? cred c? o s? fac o comand? pentru iluminat sau siguran?? electronic? pentru consumatori sensibili. Link spre comentariu
Vizitator alx_mhr Postat Iulie 15, 2008 Partajează Postat Iulie 15, 2008 Vezi la automatiz?ri industriale, e un rus care caut? un T63N1800 de vînzare, poate te faci cu ni?te bani.Mersi de pont, am v?zut pe topicul rusului specifica?iile, 63A, 1600V. De vândut cred c? e cam incomod, sigur g?se?te ceva echivalent pe la el prin ?ar?. Oricum, sunt piese de muzeu tiristoarele astea gigantice... Link spre comentariu
zal Postat Iulie 17, 2008 Partajează Postat Iulie 17, 2008 Stai linistit ca exista si mai mari ca cele pe care le ai. :smt006 Link spre comentariu
gauss Postat Iulie 28, 2008 Partajează Postat Iulie 28, 2008 Mult mai mari....... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum