Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cine a folosit comp 25?

Vizitator dan-blaga

Postări Recomandate

Vizitator dan-blaga

salut la forumisticaut de un timp ceva sirene de inalte si m-am gandit la comp 25o sa fie folosite la 2 monitoare de scena [voci]si pe ele nu ajung de obicei prea multe inalteca fluiera :smt021 monitoarele au difuzoare de 12 inci pt bas iar pt inalte ...m-am gandit la comp 25 puterea pe fiecare monitor nu sare de 150w sinusa folosit cineva comp 25? astept sugestii sau alte recomandari va multumesc mult :prayer:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr4g0n

2

• MihaiGSM

1

Top autori în acest subiect

merge comp-25, dar daca vrei ceva peste 10Khz trebuie sa il ajuti din Eq frecventa de taiere iti recomand sa fie 3Khz cu 12Db/octava , daca iti e frica asa poti sa il tai la 4khz

Link spre comentariu
Vizitator dan-blaga

va multumesc pentru promtitudineam comandat azi 2 buc comp 25 de la kon electronicsper sa ajunga repede o sa va anunt cum mergeeventual o schema de filtru,are cineva?va multumesc inca o data

Link spre comentariu

va multumesc pentru promtitudineam comandat azi 2 buc comp 25 de la kon electronicsper sa ajunga repede o sa va anunt cum mergeeventual o schema de filtru,are cineva?va multumesc inca o data

vezi ca gasesti si filtre tot la k0n dyfp-20 e codul lor
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări