Vizitator dan-blaga Postat Iunie 8, 2008 Partajează Postat Iunie 8, 2008 salut la forumisticaut de un timp ceva sirene de inalte si m-am gandit la comp 25o sa fie folosite la 2 monitoare de scena [voci]si pe ele nu ajung de obicei prea multe inalteca fluiera :smt021 monitoarele au difuzoare de 12 inci pt bas iar pt inalte ...m-am gandit la comp 25 puterea pe fiecare monitor nu sare de 150w sinusa folosit cineva comp 25? astept sugestii sau alte recomandari va multumesc mult :prayer: Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Iunie 8, 2008 Partajează Postat Iunie 8, 2008 merge comp-25, dar daca vrei ceva peste 10Khz trebuie sa il ajuti din Eq frecventa de taiere iti recomand sa fie 3Khz cu 12Db/octava , daca iti e frica asa poti sa il tai la 4khz Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Iunie 9, 2008 Partajează Postat Iunie 9, 2008 salut! eu il folosesc taiat la 2500 hz si n-are nici pe naiba avand in vedere ca ii dau incintei sa "manance" 200 w rms. :weedman: Link spre comentariu
Vizitator dan-blaga Postat Iunie 9, 2008 Partajează Postat Iunie 9, 2008 va multumesc pentru promtitudineam comandat azi 2 buc comp 25 de la kon electronicsper sa ajunga repede o sa va anunt cum mergeeventual o schema de filtru,are cineva?va multumesc inca o data Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Iunie 9, 2008 Partajează Postat Iunie 9, 2008 va multumesc pentru promtitudineam comandat azi 2 buc comp 25 de la kon electronicsper sa ajunga repede o sa va anunt cum mergeeventual o schema de filtru,are cineva?va multumesc inca o datavezi ca gasesti si filtre tot la k0n dyfp-20 e codul lor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum