Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Traductoare si Actuatori industriali ?

bobtech

Postări Recomandate

Caut traductoare care sa furnizeze semnal masurat in Kohm (termistori 10K), 0-5V sau curent 4-20mA, contact butonrespectiv actuatori care sa primeasca semnal 0-12V (inclusiv 0-5, 0-10, ..), contacte releu 250V @ 5A.Parametrii masurati sunt variati, pt diferite sisteme folosite in procese industriale sau control HVAC:presiune, temperatura, umiditate, CO2, CO, debit aer/lichide, VFD pentru motoare controlate on frecventa, valve electrice, balaste pt iluminat ...Vreau sa le conectez la niste controlere care au intrari si iesiri analogice sau digitale, conectare in retea RS485 si monitorizare/control prin PC.Daca stiti firme din tara sau macar EU care produc/comercializeaza, va rog postati aici sau PM.Am apelat si la prietenul Gogu, dar sper ca poate exista pe forum si oameni mai specializati care lucreaza cu astea zi de zi si au mai multe informatii.Numai bine,Radu Igret

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bobtech

2

Vizitator sethab

Buna ziua!Si eu caut asa ceva...Daca gasiti vreun furnizor in Ro, cu preturi acceptabile, va rog sa postati si aici firma respectiva.Multumesc

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator Paul Nadejde

Mai, gama e cam larga pentru un singur producator. Nici chiar resellerii sau reprezentantii de la firmele mari nu au chiar asa, orice.

Iar care au, au intr-adevar preturi uneori mari. Incat noi am ajuns ca, pentru aplicatiile noastre, ne facem noi plc-urile (asta totdeauna, avem doua game) si senzorii (doar in anumite situatii). Dar aplicatiile noastre includ in general doar control de viteza, presiune si temperatura si forta.

Uite, trimite un mail pe [email protected] si discutam. In presiune mergem pana la 10bar, cu temperatura folosim PT100 si avem module de conversie de la PT100 la tensiune, 0-5V, pe 8 canale. Pentru aplicatiile care le specifici (HVAC adica) ar merge termistori, simplu si ieftin. In ceea ce priveste umiditatea, se poate rezolva ceva deasemenea, dar trebuie sa discutam, ca in general facem module din astea pe comanda pentru terti clienti. Si le punem si senzori de particule gamma daca vor ;).

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări