Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

aer conditionat

liviucatalin_tv

Postări Recomandate

Cer asistenta pentru a monta aer conditionat.Ce scule imi trebuie si un furnizor serios de aparate de aer conditionat gasesc?Ofer asistenta in domeniul montarii antenelor de satelit.Multumesc mult!!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• liviucatalin_tv

2

• exxu

1

• anton

1

Top autori în acest subiect

Atata timp cat nu ai experienta in montajul echipamentelor de climatizare, iti recomand cu caldura sa apelezi la o firma specializata. Montajul unui aparat de aer conditionat nu este chiar asa banal cum pare: ai nevoie in primul rand de un rotopercutor ce suporta un spiral de 48 sau 52, adica unul de 1500W (vezi GBH-11 de la bosch), al carui pret se ridica undeva la 4000 RON; apoi ai nevoie de o trusa de bercluit, pentru a face racordurile tevilor la unitati , scule diverse pentru conectarea electrica a acestora si ceva experienta in montajul acestora. Daca nu faci legaturile frigorifice asa cum trebuie o sa ai scurgeri de agent frigorific, iar cum acum nu se mai foloseste decat agenti frigorifici ecologici compusi din mai multe tipuri de freoni amestecati, va trebui sa inlocuiest toata cantitatea de freon, nu doar cat ai pierdut(nu se poate completa freonul), asta dupa ce ai gasit si remediat problema.

Link spre comentariu

MULTUMESC,da-mi niste detalii de unde cumpar asa ceva,iar noul ar trebui sa incite nu sa mergem pe crede si nu cerceta ca nu mai progresam.Ai dreptate mai si gresesti,oare e cineva care nu a dat cu bita in balta niciodata?Multumesc inca o data si te rog sa continui cu informatii utile in domeniu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări