Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

comanda convertizor frecventa

sandocan75

Postări Recomandate

buna ziua,as dori sa inlocuiesc potentiometrul ce modifica frecventa invertorului cu un montaj electronic care sa varieze tensiunea in plaja 0 -10 volti in 64 de pasi(sau mai multi).acest montaj sa aibe 2 butoane sus/jos .acest montaj s-ar pune pe intrarea analogica 0-10v a invertorului.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

1

• d2134

1

• sandocan75

1

Vizitator mpintilie

Vrei sa obtii pasi precisi de frecventa?Ce invertor ai?Majoritatea invertoarelor au comanda direct din display-ul lor sa faca ceea ce vrei.Daca nu are atunci trebuie creat chestia aia de care zici. Aici nu stiu cum se poate face, nu sunt electronist.Dar daca ar trebui sa o fac totusi as alege un PLC ieftin cu o iesire analogica , si din logica fac plus/minus freceventa din cati pasi vrei.

Link spre comentariu
Vizitator Paul Nadejde

Daca are shefu' tau bani hai ca iti vand eu unul. Daca nu are si vrei ceva simplu... atunci e mai complicat. In general iti trebuie un microcontroller. Cum le pun la toti clientii mei, dar aia n-au numai un motoras care face zvarrr, mai au pe langa asta si altceva.

Oricum, scrie-mi pe [email protected]. Si daca vrei sa il faci pentru tine acasa si daca vrei sa il faci lu shefu'. A, sau ia un easy800 de la moeller, da e cam scump pentru aplicatie.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări