Vizitator miramax Postat Iunie 7, 2008 Partajează Postat Iunie 7, 2008 salutcare dintre voi ati realizat acasa un EMF metru.Acesta este un aparat care masoare campurile electromagnetice in mGauss ,in special si suplimentar campurile electrice in KV/m si puterea undelor radio uneori in mW/cm2.se poate folosi la detectarea conductoareler care trec prin pereti si prin care circula 220V la 50HZ. dar se pot masura undele electromagnetice pana la 100KHz.se mai pot folosi la masurarea campului magnetic din jurul transformatoarelor. si alte aplicatii.dar in principal se mai folosesc la detectia fenomenelor paranormale , pentru ca aceste frenomene sunt insotite de variatii puternice ale campurilor magnetice in zona respectiva.cei care au vazut serialul Supernatural stiu despre ce vb.Eu am o schema gasita dupa ceva cautari insa este foarte simplista comparativ cu aparatele de pe piata gata facute , alea tri-field care masoara in 3 axe , pe x , y si z. avand deci 3 senzori magnetici (bobine).ce ziceti? Link spre comentariu
d2134 Postat Iunie 7, 2008 Partajează Postat Iunie 7, 2008 Am facut eu cu ani in urma dar nu am gasit nimic paranormal. Link spre comentariu
Vizitator miramax Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 interesant dar cred ca este cam veche, eu am ceva mai interesant cu amplificator operational si un tranzistor...am sa o construiesc zilele astea sa vad ce iese.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum