Vizitator Postat Iunie 7, 2008 Partajează Postat Iunie 7, 2008 As vrea sa stiu daca ultra ata este compatibil cu ata 100 si daca nu, exista un adaptor intre ele? Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 7, 2008 Partajează Postat Iunie 7, 2008 sunt compatibile!ansamblul hdd-mb o sa mearga la cea mai mica viteza dintre astea 2,adica ata 100(daca nu ma insel) Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 8, 2008 Partajează Postat Iunie 8, 2008 ok. multumesc mult. Link spre comentariu
Blind Postat Iunie 8, 2008 Partajează Postat Iunie 8, 2008 Perfect compatibile. Vrei sa iti schimbi hdd-ul la laptop cumva? Daca da, cauta unul cu scriere perpendiculara (un samsung sau un seagate, samsungul e mult mai tacut, seagateul e o idee mai rapid, insa confortul urechilor nu se da pe nimic in lume!!) Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 9, 2008 Partajează Postat Iunie 9, 2008 Am cumparat un seagate de 500 de la emag si nu este detectat.Am gasit caracteristicile la placa de baza si are chiar ultra ata.Deci cred ca hardul e defect.Cu zgomotul ai dreptate.chiar daca va merge ,regret ca l-am luat.Interesant ca nu mi-au dat nici garantie.Sa vad ce fac. Link spre comentariu
Blind Postat Iunie 9, 2008 Partajează Postat Iunie 9, 2008 Pune-l pe alt calculator si vezi daca acolo este detectat. Asigura-te ca ai facut conexiunile calumea, ca n-ai uitat sa pui alimentarea sau ide-ul (it happens). Sunt sanse ca biosul tau sa fie prea vechi si sa nu fie in stare sa detecteze hdd-uri mai mari de o anumita capacitate. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 9, 2008 Partajează Postat Iunie 9, 2008 L-am luat la servici s-l pun pe alt calculator Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 9, 2008 Partajează Postat Iunie 9, 2008 vezi in cazul in care il pui pe cablu cu alt device,sa nu fie ambele master sau slave! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum