Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfat boxe

Vizitator sadicq

Postări Recomandate

Vizitator sadicq

Am mai cerut un sfat tot aici, dar cred ca nu am formulat exact problema.Revin, de data asta cu alte date.Am deja un Behringer EP 2500 (2x450W/8ohmi) si as vrea doua boxe pentru el.Cum vine vara, ma gandesc ca o sa organizez destule evenimente la care voi avea nevoie de cat mai multa putere.In general nu ascult foarte tare acasa, iar genul de muzica pe care o sa chinui sistemul o sa fie in principal bubuiala.Am vazut in comert ca o pereche de boxe care se apropie de ce vreau eu ajung in jur de 2000, 2000 si ceva de lei (400-500W).Daca imi puteti totusi recomanda modele exacte sau alte sfaturi, v-as fi recunoscator.PS: rog moderatorii sa nu mute si acest topic la cumparari. Nu caut sa cumpar boxele de la alti utilizatori (desi nu exclud aceasta posibilitate), vreau doar sfaturi deocamdata.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mihai Cimpoeru

1

Parerea mea e ca poti face ceva in regim Diy !Pentru amplificatorul tau ar merge hp15s (400w) si un driver gen pad52 sau bmd450. Incinta in jur de 80-90l acordata pe la 45 hz ca sa ai si ceva joase si frecventa de separare intre difuzoare pe la 3 khz (desigur si atenuarea pe driver) !

Link spre comentariu
Vizitator sadicq

Suna bine in teorie, doar ca nu prea am timp sa ma ocup eu, plus ca nu ma simt prea increzator in fortele proprii.Poate am sa apelez vreun coleg forumist care face la comanda.Multumesc mult pentru sfat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări